Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
mind2 be van pipálva, eddig is bevolt, és működött a 3.0-val. frissítettem 3.5 re és onnantól van ez a kis problem. annyira nem lényeges, csak gondoltam megemlítem.
ettől még kitartok az outpost mellett -
adakiller
senior tag
nekem speciel abit AS8-as lapom van, integrált 8139 realtek hálókarival. sztem 90%, hogy az outposttal van a gond, mert ha le van kapcsolva, akkor megy a cfos rendesen. ha meg fut, akkor kb egy óráig, és utána lehal. reboot és jó megint egy óráig kb. most ez a LAN is idegel. úgy fél percre kikapcs outpost, visszakapcs és műxik a LAN. blokkolásnál nincs semmi, de mégse megy a LAN míg nem lövöm le az outpostot fél-1 percre.
én úgy oldottam meg ezt a cfos-os probemet, hogy cfost elfelejtettem. nekem annyira nem létszükség. torrentnél tudok limitálni, dc-n is megoldható, max nem vagyok fent annyi hubon. így is lejön idővel ami kell, max kicsit később. cfos nálam akkor lesz nyerő, ha majd megoldják a cfos-os gépek az egymással való kommunikációt LAN-on. mert így nálam jó(ha nincs outpost) a net, de a többi gépeken, meg kb 1 percet kell várni míg betölt egy oldalt. -
adakiller
senior tag
kezdek meghülyülni, 3.5ös frissítés után nem tudom a helyi hálozatot megnyitni, csak he egy kicsit lekapcsolom az outpostot. ha újra megnyitom, akkor már működik rendesen.
nem értem -
adakiller
senior tag
pedig u.ezeket engedélyeztem őket én (is)
cfost még nem is regisztráltam le, mert volt a 2.12-eshez egy hibás törés, de így se ment
[Szerkesztve] -
adakiller
senior tag
pfff, amúgy én tudtam telepíteni a cfost.
apropó, ha rúter mögött vagyok, a rúternél kell engedélyezni vmelyik portot vagy ilyesmit?
[Szerkesztve] -
adakiller
senior tag
ugyanez a gond nálam is. ha nem fut az outpost, megy rendesen a cfos, de vele nem megy. verzió u.e. a magyar, de most próbálkozok az angollal, ammi már 3.5.
-
adakiller
senior tag
egyenlőre sikerült, úgy megoldanom, hogy van a szabály létrehozés, és kikapcsoltam az összetevő ellenőrzést a pes4 exénél a ki-be forgalomnál. most így működik, igaz a progi már nem a megbízható progiknál van, hanem a részben engedélyezetteknél.
azért köszönöm szépen a segítséget -
adakiller
senior tag
Protokoll: UDP
-
adakiller
senior tag
válasz
h_143570 #267 üzenetére
pes4= pro evolution soccer 4 , focis game, amit neten tolnék.
hozzáadtam a megbízható alkalmazásokhoz, és ment is 2 meccs erejéig. aztán utána kiadott egy ablakot, hogy megváltozott az összetevő vagy mi, és válaszhattam, hogy blokk , vagy hogy engedélyezem a komponens változásokat. rányomtam az engedélyezésre, megint ment vagy 2 meccsig, aztán utána se ablak se semmi, csak elkezdte blokkolni. naplóban írja ki a blokkolt csatlakozásoknál.
pes4.exe
irány: be visszautasítva
protokollDP
távoli cím: az sztem lényegtelen
távoli port:1611
ok:az összetevő ellenőrzés által blokkolva.
ha kitörlöm a pes4.exét a megbízható progik közül, és újra hozzáadom, akkor megint megy 4-5 meccsig, aztán megint blokkolja.
és amikor elkezdi blokkolni, akkor ki se lépek a játékból. ahogy kezdenénk újra egy meccset, úgy blokkolja le... szóval nem sok logikát vélek felfedezni. -
adakiller
senior tag
hi!
3.0 és verzió olyat csinál, hogy szeretnék Pes4-et játszani, be is tettem a megbízható alkalmazások közé, de vmiért mégis blokkolja. ez az indok:
Az összetevő ellenőrzés által blokkolva.
tud vki vmi okosat írni erre a problemre?
köszi előre is.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest