- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
delta9 #19231 üzenetére
nem vártam, hogy ugyanazt lássam , ezzel kezdtem..
azzal volt a gondom, hogy egyik gépről átvittem egy PSD fájlt a másikra, és akkor változtak meg a színek. ezért kérdeztem, mi legyen a beállítás. azt is értem, hogy ha mások a beállítások, nem fog passzolni, ezért kérdeztem - ismételten - hogy mi legyen a beállítás!erre kaptam válaszul, hogy úgyis kezdő vagy, hagyd a gyárin... ezzel el is lehetne intézni, csak én ennél többet szeretnék tudni. de majd megveszem a könyvet, abban le van írva. köszönöm azoknak, akik segítettek!
tisztelt BonFire, amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten, ahogyan mondják. nem akarok megbántani senkit, de engem sem kell egyből lekezelni, mert egyáltalán nem ismersz. 3-4 mondatból ne ítélj meg, ha kérhetem, és akkor abba is hagyom! a magyar fórum megjegyzésem pedig tartom, sajnos sokszor találkozom lekezelő válaszokkal mindenfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Anime filmek és sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest