- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Internet problémák
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Rendszergazda topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Már egy ideje foglalkoztat egy kérdés, de sehogysem jöttem rá hogy lehetne megoldani:
van egy layerem, teszek rá egy maszkot. Végighúzok rajta egy feketefehér linear gradientet (Gradient Tool) egy irányból (mondjuk balról jobbra). De szeretnék máshova is tenni egy gradientet (pl egy radialt a jobb oldalára). A probléma csak az, hogy ha húzok egy új gradientet, akkor az törli ugye a másikat.
Van rá lehetőség a probléma megoldására? Én csak addig a fapados megoldásig jutottam, hogy miután ráhúztam az első gradient maszkot, akkor a maszkolt layert összemergelem egy üres layerrel, és majd erre a friss mergelt layerre teszem a következő gradientet.
Csak egy olyan megoldás jobb lenne, ha a káposzta is megmaradna (az alap layer változatlan fomában)
Remélem érthető voltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest