Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem kánon, ehhez képest ha tételesen nézed a karaktereket meg sztorit akkor érdekesen sok a hasonlóság az első AvP film meg a Prom között. Fanok között ez egy évtizedes poén, hogy Scott annyira gyűlöli az AvP ötletét, hogy inkább megcsinálta a remake-et ahhoz a filmhez.
Attól függetlenül, hogy tényleg jobb lett volna egy full Prom folytatás, a Covenant minőségét nem lehet a nézői visszajelzésekre fogni. Nem hiszem, hogy mi kértünk még Alien mércével is végletesen ostoba karaktereket, furulyázó meg idegennel bábozó androidot és egyéb idiotizmust. A legszebb az az egészben, hogy még ötletek szintjén sem eredeti, David egy variáció Asimov írásaira, a neomorph életciklus meg 1:1 William Gibson Alien 3 forgatókönyvéből lett átemelve.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk ebből nem következik egyenesen az, hogy a Prometheus volt a jó formula a franchise problémájára. De ha még az is lett volna akkor miért AvP 2004-et remake lett belőle, ha leveszed a teremtés blablát?
Amúgy komolyra fordítva a szót a Prometheus legnagyobb problémája az, ismerve a hátterét, hogy nem kapta meg azt a folytatást, amit Scott elképzelt neki a Paradise Lost sztori formájában és ami megmagyarázott volna sok minden, szándékosan kihagyott plot elemet a Prometheusból is. Ezzel a teremtésmítosz vonallal párhuzamosan futott volna az Alien 5 Ripleyvel meg Hicks-szel és mindenki boldog. Ez így ahogy van kukázva lett, a többi meg már történelem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, milyen mélyebb filozófiát fedeztél fel a Covenantban, tekintve, hogy elengedték a teremtős sztoriszálat és egy szimpla túlélőhorror lett belőle megbolondult androiddal. Prometheust legalább a törölt jelenetek meg a könyv megmenti részben, ha már a filmből kimaradtak alapvető megértéshez szükséges részletek.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Köszönjétek a Romulusnak.
A tíz éves évforduló alkalmából platináztam PS-en, azon kevés (konkrétan: három) játékok egyike, amit legalább három platformon is megvettem és végig is vittem. Ha 1:1 meg tudnák tartani ugyanazt a játékmenetet, mint ami az első részben volt, csak kapna az Alien egy kicsit okosabb adaptív AI rendszert legmagasabb nehézségen akkor iszonyat nagy para lenne a folytatás. Amit viszont érdemes észben tartani, hogy a Creative Assemblynél nincs már meg az a gárda, akik az Isolationt készítették, újra kell verbuválni egy fejlesztőcsapatot ehhez a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A KOReader ebook olvasó program
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest