-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
összecsaptam itt egy hevenyészet tesztet, a számok nem teljesen pontosak, de nagyságrendek érzékeltetésére jók.
egy tplink 4300-as router üzemmódban nagyjából 240 Mbps-t produkált iper-fel mérve, 270-ig esetleg felmegy http-n, természetesen teljesen kiürített tűzfallal.
ugyanez a cucc kb. 210-et mutatott, ha egy darab natolós tűzfal szabályt felveszek.a két tesztgépet sima switch-csel összekötve 940 Mbps átment, ott aligha volt olyan szűk keresztmetszet, ami érdemben rontotta volna a mérést.
tehát játékszer kategória. továbbá az a gyanú is befészkelte magát, hogy az n-es wifinek is lőttek egy pukkantósat, mivel ha drótos etherneten nem tud többet, akkor wifin se fog. a dobozom szereplő n750 felirat max. kacagtatásra jó, helyesebb lenne N90-et írni.
persze lehet, hogy valamit rosszul csináltam, mert ez csak egy tv bámulás közben háttérzajnak 2 perc alatt összedobott mérés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest