-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
még sosem használtam a hálózatfelderítést, mert én is IP alapján szoktam keresni/felcsatolni a megosztásokat, de amikor most beírtam a címsorba a "\\gépnév\" -et, akkor egyből megjelent a bal sávban a router gépneve, és látta a megosztásokat is......
headless
tudom, hogy extrém eset, de már velem megtörtént:
leszakadt az sda1 és sdb1 lett, de úgy hogy beragadt, így a beállított /mnt/sda1 mappába nem csatolta
nem tudom, hogy az openwrt-s automount ilyenkor mit csinál? semmit, vagy esetleg megpróbálja azt amit induláskor csinál, vagyis felcsatolja a /mnt/sdb1 -be?
szerk:
(#12804) #Morcosmedve
én az "invalid users root" -ot lecserélném "force user root" -ra, hogy tuti mindent tudjon kezelni
és persze utána vagy restart, vagy legalább samba restart
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Videó stream letöltése
- Fujifilm X
- Windows Insider Program
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest