-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #15242 üzenetére
én tegnap csináltam egy cleant-t...De én csak azért mert zöld fülű vagyok, és "gyakorlatoztam" kicsit
Az első Mavericks telepítésnél kértem egy költöztetést,amire kíváncsi voltam hogy milyen,,,
Meglepően kva jó!bár gondolom ti ezt tudjátok, csak nekem újdonság...
Viszont mivel az "első bizonytalan lépesek" voltak azon a rendszeren,,,úgy gondoltam, most már kap egy tisztábbat...(Nem mintha most már sokkal nagyobb lenne a profizmus)De legalább már ki tudok csomagolni egy RAR-t, és tudom mi az a .dmg
Most ezzel a clean installal asszony is megkapta a saját fiókját végre....kezd kialakulni a vágyott ren'cccer...
Új hozzászólás Aktív témák
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest