- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
altare
tag
Mostmár live alatt is azt csinálja, mint élesen, hogy nincs net. Azóta, mióta elindítottam az éles rendszert, majd utána ismét a live rendszert.
-
altare
tag
Na, elindítottam rootként az éles rendszert, ott ezt kaptam rá :
képLive alatt viszont sehogy sem sikerült megoldani. Látszik, hogy próbál csatlakozni, de nem jön neki össze.
edit: Illetve live rendszer alatt is ezt csinálja már, mióta az éles rendszerrel indítottam el, aztán megint live-al.
[ Szerkesztve ]
-
altare
tag
válasz lev258 #22402 üzenetére
Igen debian 7 is csinálta és ubuntu is csinálta. Live alatt ment rendesen, illetve telepítésnél is frankón letölti amit kell, de miután fel van telepítve off és csak ha kihúzom a netkábelt és routert is resizem (ki, majd vissza dugom a tápot) lesz csak ismét net a lakásban.
Legalább 4-5x lett újrarakva, aztán meguntam és maradt fent a debian 8.1, majd írtam a debian topicba, de egyenlőre nem kaptam rá semmi választ, így hát ide is írtam.
[ Szerkesztve ]
-
altare
tag
Hali, a debian 8.1 van fent a gépemen egy mate felülettel, viszont akadt egy kis gondom. Nincs a gépen internet. Egyszerűen nem akar csatlakozni hozzá. Plusz itthon ki is lövi a hálózatot a többi gépen, ha bekapcsolom és bedugom a netkábelt a gépbe. 3-4 napja telepítettem fel rá a debiant, előtte 1-2 hétig egy Manjaro Linux volt, viszont teljesen másik hdd-n, csak az megadta magát, ezért egy 80gb-os hdd került be és akkor már debiant raktam rá. A gépet fájlszervernek, médiaszervernek szeretném használni, viszont nem vagyok valami nagy linux guru. 1-2 hónapja ismerkedem a linuxokkal. Mit tudnék kezdeni, hogy legyen net a gépen, illetve ne lőjje ki az ithoni hálózatot?
Manjaro linuxal tökéletesen ment az egész, viszont debianra volna szükségem, mert nekem kicsit bonyolult a manjaro és nem is igazán való arra, amire nekem a gép kell.
-
altare
tag
hali valakinek megvan az andromeda linux?
-
altare
tag
hello hogyan és mivel tudnám szabályozni linux mint 13-on a vga-m veentilátor sebességét? ati HD4870x2-ről kenne szó
-
altare
tag
Hello hogyan/mivel lehet linuxon a vga ventilátorának a sebességét változtatni? ccc-ben nem lehet és új vagyok linuxban. ati HD4870x2 vga-m van ami igen forrófejű alap ventilátor sebességgel.
-
altare
tag
Hali
Lenne egy kis problémám BackTrack 5 r3 -al telepitésnél a step 3-nál megáll (amikor ki kell választani hogy milyen kiosztása van a billemnek) rákattolokk a forward-ra de utánna nem lép a következőre 20 perc elteltével meguntam és ki x-eltem többszöri próbára sem volt jó.. esetleg valakinek valami ötlete? ha van pm-ben plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Külpolitika
- Autóhifi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest