- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- VPN topic
- TP-LINK routerek
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz manya777 #20399 üzenetére
A pedál kalibráció csak annyi, egyszer benyomod tövig, aztán elengeded, így mindkét végpont érzékelésre kerül. Ezt minden bekapcsolás, vagy USB-be csatlakoztatás után meg kell tenni. A break gamma és sensitivity elég hasonló dolog, a pedállenyomás érzékelésének linearitását lehet állítani velük, erről részletesebben írtam itt: Kormány Kalauz - beállítások
A pedál felkeményítés azoknak hasznos, akik úgy érzik nem tudják elég finoman adagolni a féket, mivel a kis ellenállás miatt túl könnyen padlót nyomnak. Ha jól csináltad a "gumizást" (ami elsőre sose sikerül jól, rengeteget kell próbálkozni) akkor a fékpedálod a fokozatosan keményedik fel és pont a 70-90%-os állás környékén éred el azt a pontot, ahol már nagyon kis fékerő változtatásokat is finoman tudsz adagolni a lábaddal. Erről is talász némi infót itt: Tippek, trükkök, turpisságok
Viszont az butaság, hogy több időbe telik a pedált benyomni.... ha annyival erősebben nyomod, amennyivel keményebb a rugó/gumi, akkor pont ugyan annyi idő a kívánt mértékben benyomni. Ha meg túl keménynek érzed, akkor vissza kell venni az erejéből...azt a megfelelő az ellenállást kell megtalálnod, amit te a legfinomabban tudsz adagolni a lábaddal.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Joshi
titán
válasz manya777 #20399 üzenetére
A felkeményítés csupán azt a célt szolgálja, hogy hasonló érzeted legyen mint a valós autóknál a folyadékos fékrendszereknél. Attól még a fék út mérése potméteres marad és az nem változik semmit, egyszerűen csak fizikailag lesz nehezebb lenyomni a fékpedált. Én azt mondom hogy érzetre semmi köze nincs a valós fékrendszerekhez, de sokaknál bevált módszer. Szerintem a Load Cell se az igazi, habár az már azért jobb mint a sima rugócsere vagy labdás megoldás. Én a TSS módon gondolkozom, de még nem döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest