Új hozzászólás Aktív témák

  • Izland`

    tag

    válasz janeszgol #97527 üzenetére

    Ha mindenki csak saját magáért áll ki, akkor minek is csodálkozunk, hogy a politikai elitnek sikerül mindig leszalámizni mindenkit, és minden csak rosszabb?

    Az orvos álljon ki magáért, a tanár szintén, a vasutas szintén, a vállalkozó, bolti eladó, gyári munkás szintén. Aztán mindenki néz bambán x év múlva, hogyha bemegy egy kórházba, milyen állapotok vannak, ha a gyermeke eléri az iskolás kort, akkor az állam milyen feltételeket és minőséget biztosít oktatásnak csúfolva, ha felük egy vonatra, akkor pedig Albániában érzi magát. Végtelen példa lehetne, vállalkozói környezet, munkavállalói jogok, minden le van szarva az emberek részéről, ameddig a saját bőrükön nem érzik. - Vagy csak amikor a főnök azt mondja az egyszeri melósnak, hogy hétvégén bejössz túlórázni, vagy hétfőn sem kell már.

    Ezekért mind az egyének közönye a felelős. Egyébként, ilyenkor, amikor az ember szembesül ezekkel a dolgokkal, nem az a legjobb, hogy csak bambán néz az egyén, hanem megállapítja, hogy ő, saját maga aztán rohadtul nem felelős semmiért.

    Mindegy, ez már nagyon off, csak megrökönyödtem azon a kijelentéseden, hogy te aztán nem sajnálod az orvosokat.

Új hozzászólás Aktív témák