Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz #20749568 #96933 üzenetére

A föld nem lehet kerek, hiszen bármerre nézek teljesen egyenes az egész. Józan

Bevallom ezen én is hosszasan elméláztam régebben. :K Mondjuk kb nagycsoportos koromra kinőttem.

Semmi gond nincs azzal, ha valaki életképtelen és ostoba, csak ne hangoztassa.

Egyik vágyam, hogy az úr vegye el a beszéd/íráskészségét* minden tökagyúnak és csak akkor adja vissza, ha alkalmasak lesznek azok rendeltetésszerű használatára.

*talán már részben el is vette, ha a FB bejegyzések jó részéből indulunk ki, de ezzel meg inkább mindenki mást büntet

(#96929) lacafaca

csupán csak toleráns vagyok minden emberi lénnyel szemben, sőt modok egy meredekebbet: ámblok minden életformával szemben...ezért is vagyok biogazda

Én is roppant toleráns vagyok, mivel még egy büszke síkidiótát sem lőttem fejbe! Nem az élethez való jog itt a kérdés Laca! A hangyát meg miért is bántanád? Hasznos kis jószág az, gyerkőckoromban békasétáltatás közben órákig tudtam figyelgetni, mit össze tudnak mászkálni szép libasorban!

Próféta ft hsz-e alapján megkérdem nyíltan, neked varázslat az öngyújtó, Laca? Mit használsz tüzek gyújtására?

ezért is vagyok biogazda

B+ Laca, már Te is bio vagy, nem csak a felcimkézett termékeid? :D Ne beszélj már ekkora marhaságokat, max a neandervölgyi volt bio, Te azért csak túlhaladtad valamelyest, nem?

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák