Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Micsurin #92765 üzenetére

    Mielőtt egy csuda topiklakó megtalálna ezt mind végig bámultam amíg a zebránál megálltam...

    Látom a kétkerekes szolidarítás azért megvan, de remélem azt azért értetted a kollégád leírásából, hogy a 20 perces út alatt a gyalogosokat számolgatta és figyelte meg. Én meg tegnap melóban oda-vissza jórészt a kórházakat mentesítettem a zsúfoltságtól, mert nagyon éltek a bicajosok Pest-Buda területén. Most úgy őszintén, nekik nem a qrva forgalmat kéne figyelni inkább? Egy koma volt, aki figyelte, hátrapillantott és azt hittem kicsit behúzódik ott, ahol elfértem volna mellette, de nem, jó hosszan zötyögtem mögötte, még lassabban is ment, mint egy átlag biciklis. De emiatt ne aggódj, mert emiatt nem leszek paraszt ezután sem a kétkerekűekkel. :N

    Azért kíváncsiságból megkérdezem, neked az rendben van, hogy egy 20 perces úton valaki statisztikázza, hány gyalogoson van maszk és azon belül is hány viseli szabályosan?

    Múlt nyáron egy ilyen statisztikus biciklis kapott oldalba egy kapun kitolt babakocsit a járdán! és visszanézett és tekert tovább, mint aki jól végezte a dolgát. Wolt futár volt. Aznapig. Ha neked gond, hogy azóta eléggé harapok a figyelmetlen biciklisekre, akkor szarjál sünt Te is. ;) Vagy verd a fejed a falba, ahogy a smile-vel is jelzed. Én inkább a babakocsis anyukával meg az utasával vagyok szolidáris, ha gond ez neked, ha nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák