Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Csatravi #89655 üzenetére

    Valószínű ő csak látott katonát de ő maga sohasem volt.

    25 életévvel ez inkább bizonyos! ;] Nekem is kb ennyi van, de épp katonai szolgálatból. Volt időm a szabályzat paragrafusainak szövegét értelmezni is, de megértem ha valaki civilként erősen félreérti. ;] A jelenlegi helyzet elég érdekes egyébként, de ettől még az alapok nem változnak. Jelen felállásban egyetlen helyzetet tudok elképzelni, amikor a katona köteles lenne megtagadni a parancsot.

    (#89667) ivana

    Rohadt nehéz értelmezni ezt a két bekezdést. Pl. a katona parancsnoka siet ezért megparancsolja, hogy hajtson gyorsan, ebben az esetben ha ez megvan írásban és elkapja őket a rendőr a trafival a parancsnokot fogják felelősségre vonni, ha nem akkor a katonát. Ha viszont azt a parancsot kapja, hogy verjen össze valakit az bűncselekmény és meg kell tagadnia.

    Nem a bekezdést nehéz értelmezni, hanem azt, miért nem engeded el a témát, mindkét eset fájóan nagy debilség, inkább ugorgyunk. Tényleg gondolkodnom kell, van-e minimális rálátásod, miért és mennyire ökörség, amiket írsz. Nem elég a neten fellelhető szabályzatok kimásolása ezeknek a megértéséhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák