Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz vandor01 #82137 üzenetére

    A vektor vírusát ismerik a szakemberek, mint a tenyerüket. Az mRNS nekem sem tetszett így elsőre. Most már van egy nagy minta, szerintem 100 millió körül adtak már be ilyet. [200 valamennyi millió beadott adagnál tartunk az összes gyártóé együtt a világon.] Elsők között egyiknél sem lehet túl jó megkapni, így pláne egy ilyen új generációs megoldást, de szerencsére mindig vannak, akik bevállalják. Az a legkeményebb, amikor a szakik, akik készítették, elsők között beküldenek saját maguknak egy adagot. Ez jó jel, azt jelenti, hogy eléggé biztos a munkájában.

    Sokaknak az mRNS a szimpatikus a gyártó szakembereinek a nemzetisége miatt, és a nagyobb ígért hatékonyság is szerepet játszhat, így a kínait kifejezetten kérve gyakorlatilag mindenkinek segítesz egy kicsit. Elfogy 2 adag a kínaiból, +1 ember lesz beoltva, hamarabb kaphat mRNS-t egy másik ember.
    Kollégám március 6.-án megy nyugdíjba, ő is kifejezetten a kínait fogja kérni, hogy ezzel is segítsen.
    Relatíve sok adagunk lesz belőle, így mindenképpen jó lenne, hogy akinek megfelel, az azt kapjon. Szóval, ha valakinek mindegy, akkor semmiképp ne mRNS-t, mert úgy néz ki jelenleg, hogy arra lesz a legnagyobb igény azok között, akiknek csak 1 vagy max. két gyártóé szimpatikus csak.
    Ahogy én látom, a középmezőnyben az AZ eléggé visszaesett népszerűségben, az orosz meg onnan indult, mint a kínai, hogy az cs*k sz*r lehet, és mára már kb. az AZ előtt van, szóval eléggé változik a helyzet. Az oroszt is kezdjük elfogadni.
    A kínainál is az fog dönteni, hogy beigazolódik, hogy 1-1 mutáció ellen is véd vagy nem véd, valamint, hogy akik megkapják, azok hogy érzik majd magukat a beadást követően.

Új hozzászólás Aktív témák