Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    Rájöttem hülye vagyok, linkelgetem az osztrák, cseh, szlovák, szerb stb. külföldi intézkedéseket és tesztek számát, ma megvilágosodtam:

    Müller szerint nem lehet összehasonlítani az országokat, mert a járvány lefolyása országonként más és más. Nemhogy a kínaival, még más európai országokéval sem érdemes összevetni a magyar helyzetet. [link]

    :F Mivel nem lehet már real-time visszakérdezni pontosításért...

    Akkor már meg sem lepődöm miért elavult adatokat beszélnek. (spanyolok kapcsán például) A ma délutáni sajtótájékoztatón is azt mondja a rendőr amikor sorolta a környező országok adatait, osztrák adatra mondta 2388 igazolt fertőzött. Direkt megnéztem ma reggeli osztrák adatot 2664 volt már, most délután 3 órai állás szerint már 2814.
    Értem azt péntek este megírják a rendőrök a leckét szombatra pénteki számokkal, internet wayback machine mutatja péntek délután valóban 2388 volt az osztrák szám, viszont azért 2020-ban meddig tartana a szombat délutáni sajtótájékoztató előtt reggel 8-kor frissíteni a böngészőt és megnézni a legfrissebb adatot? Nem azért mert sokat oszt vagy szoroz az eltérés, hanem mert jelzi a felkészültséget, hozzáállást, kommunikációt. Néha a sajtótájékoztató egy része több kérdést szül mint egyértelmű választ.

Új hozzászólás Aktív témák