Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Kékes525 #76617 üzenetére

    Az biztos hogy az oltásellenesség önmagában elavult fogalom lett a coviddal. Minimum ketté kell bontani ezt a csoportot.

    Mindjárt február de máig nem tudja a fiatalabb korosztály mivel akarják beoltani. Megy a masszív lenézése a polgároknak, nagy az államadósság ezért pofa be és lődd be a keletit..

    Én amennyit eddig leszűrtem, persze netről, innen a topikból is, lehet tök tévesen, ez a vírus más jellegű mint a korábbi oltásokkal kezelt vírusok, így ha a teljes elhalt vírust juttatják be az nagyobb eséllyel vált ki autoimmun betegséget később, mert jobban rejtőzködő a rohadék vagy mi. Én csak gyerekkori asztmát és masszív allergiát kaptam még meg de szülői ág alapján jöhet még más is nem akarok rátenni egy lapáttal mert tudom hogy én még szerencsés vagyok. De rengeteg fiatal már reumás meg mittomén én mi, gondolom ők sem tudják most mi merre. Mert a hivatalos kommunikáció zéró mivel mi jár.

    Szóval ja, 50 év alatt kb csak pfizer van amiből nem lesz elég jó ideig.
    De ha nincs más kivárja az ember és kifizeti. De ez nem oltásellenesség, ez kényszerű oltáskivárás.

    Ráadásul aki gyermeket szeretne, arra sincs javasolt oltás a nőknek ha még up to date az infóm.
    Most jobban előtérbe kerülnek az egyéni döntések szerintem, ki mit vállal be a saját állapota alapján és a saját maga által összeszedett információk alapján. 2021 Európa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák