Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Parci #75958 üzenetére

    1. Akkor csak a szürkét nézve 2500-an úgy belehaltak a covidba, hogy senki nem vette észre, hogy elkapták a covid-ot.

    2. Ha Rive verzióját számolom, akkor pedig 3800 körül lenne, ha azt nézzük, hogy aki influenzában halt volna meg, az most covidban halt, de ebben a verzióban meg a 3800 halt meg úgy, hogy nem tesztelték pozitívra.

    3. Ha az általam említett hibahatárokat számoljuk, és feltételezzük, hogy most egyébként is pont összejött volna egy hullám halálozás, véletlenül úgy adta ki, hogy sokan egyszerre haltak meg 1-1 héten, akkor is kb. 1800-al több. Anélkül simán rá lehetne fogni, hogy, hát istenem, mostanában pár %-al többen halnak.

    Ezt az anomáliát leszámítva viszont Magyarország valszeg a két számítási módszerből a jobbat választotta, és ez valszeg az országok között a kisebbik tábor. Mert hát tényleg kisebb az esélye, hogy igazolt covidos egyébként is meghalt volna, csak másban.
    Ezekben az országokban akkor a közölt covid számokon felül a nem covidhoz kötött halálozásoknak meg 5 éves átlag alatt kellene lennie, mert akkor aki egyébként is meghalt volna, csak max. nem szeptemberben, hanem novemberben, akkor az megjelenik a covid halottak között, mint +1, de akkor az a nem covid halottak között 1, aki már nem tud belehalni az alapbetegségébe.
    Ebből a szempontból szerintem szinte az összes ilyen ország gondban van, mert megvan nekik ugyanúgy az átlag + a covid + még ugyanúgy van extra mennyiség.

    Egy másik lehetséges magyarázat lehetne, de ez már összeesküvés elmélet, hogy legalább az 50-100 nagyobb ország, szóval szinte az egész világ hamisítja a covid adatokat. Pontosan tudják, hogy ezek az "extra" halottak covidban haltak meg, mert volt pozitív tesztjük, kezelték őket kórházban, ha csak 1-2 napot is, csak, hogy ne legyen pánik a világon, vagy az adott országban, fogták a covid halottak egy részét, és ráírták, hogy "negatív covid, meghalt tüdőgyulladásban, vagy szívleállásban." Úgy néz ki, hogy egy -20%-ot lecsippentenek, ami még logikus is lenne, hogy miért ennyit. Ez még nem olyan feltűnő.

    Tavaly volt téma, hogy a kínai adat biztos kozmetikázott. Hát úgy néz ki, hogy az egész világról kozmetikázott, és akkor csak romlott a világ, vagy b. csupa balf...sszal vagyunk körülvéve. 1000 meg 10.000 számra tévesen állapítják meg, hogy miben haltak meg.

Új hozzászólás Aktív témák