Új hozzászólás Aktív témák

  • lacafaca

    őstag

    válasz Ezekiell #68301 üzenetére

    lehetetlen ember nincs ezt jegyezd meg...csakis tehetetlen. ha mindent pénzben kezdünk méricskélni, akkor viszont megette a fene. szerintem ha igazán nagy a gond, akkor az embernek elő kellene venni az igazi emberarcát és félretenni az egóját. erről beszéltünk pont nemrég, megy itt a nagy duma, minden élet számít, hát de kurvára nagy hazugság ez, az emberek 99%-ának rohadtul csak az számít, hogy mi lesz holnap, hol fogok ebédelni, mert főzni nehogymá, hol nézem meg holnap a heti premiert, hogyan repülök a nyáron nyaralni, melyik dombon fogok lecsúszni az idén...ezek kurva lényegtelen dolgok, mégis minden ekörül forog és puffogtatjuk a jólcsengő lózungokat, jajveszékelünk, hogy jujjavírusmindmeghalunkmostmilesz, közben várjuk a sültgalambot, hogy valaki mentse már meg a világunkat, mert nekünk minden jár....kurvárafölbaszódtambocsánat :DDD

    mozso természetesen mára ez más majdnem eső után köpönyeg, ezt az első hullám után azonnal meg kellett volna szervezni, mivel akkorra már jól kirajzolódott, melyik az igazán veszélyeztetett réteg.

    Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Új hozzászólás Aktív témák