Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ricardo #23129 üzenetére

    Én se értem, mennyire lelkirotty instabil-hiperszenzitív emberek vannak...
    És még a hisztizsákok többségénél nem is az a sztori, hogy kirúgták, etetnie kéne 3 gyereket, hanem hogy nem mehet le gyúrni, el kéne takarni vmi ronggyal a p.fáját-orrát ha tömegbe megy... Ha egy ilyet visszaküldünk időgéppel mondjuk 1944-be, akkor instant felköti magát?

    a gond az, hogy garantáltnak vesszük a jólétet. A ma élő magyarok 80+%-a még kicsi gyerekként sem élt át komolyabb krízishelyzetet, a mostani igencsak enyhe: tökéletes alkalom lenne a GYAKORLÁSRA, FELKÉSZÜLÉSRE, gondolkodásra, hogy mire készüljünk, ha valami durva dolog jön. Nem kell messze menni a víruscsaládtól, a MERS pl elég húzós egy felezett mortalitású változatban is...

    #23134: mi szintén márc 13-án kezdtük, azóta a család egyetlen külvilági kapcsolata az volt, h én egyedül leugrottam 1x a sarki kisboltba. Járunk a közeli erdő néptelenebb ösvényein napi másfél-2 órát sétálni, sütünk-főzünk-dolgozunk. A tanulással pedig jobban haladunk, mint amikor a gyereknek kötelező volt bejárni (én is a munkával...), gyerkőc kérdezte is, h mi értelme így bejárni, pláne kötelező érvénnyel :F?.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák