Új hozzászólás Aktív témák

  • ,

    addikt

    válasz kpityu2 #122245 üzenetére

    Volt már pánikrohamom, de akkor nem zsibbadt le mindenem úgy, hogy nem tudtam pl. fogni se a kezemmel, és főleg nem tartott 12 órán át.
    Ez így nézett ki nálam: bementem a fogorvoshoz, beleültem a fogorvosi székbe, belenyomta a szájpadlásomba a tűt, még a tű bennem volt, de már zsibbadt az egész fejem, arcom, szám, tehát nyaktól fölfele. Kihúzta a tűt, azt mondta menjek ki, üldögéljek egy negyed órát, addigra elzsibbadok. A gond az volt, hogy kifele menet már nem tudtam rendesen megfogni a kilincset, mert addigra már a végtagjaim is teljesen le voltak zsibbadva, tehát nem éreztem az ujjaimat sem, meg a kézfejemet sem, a kilincset nem is tudtam megfogni, hanem csak úgy lenyomtam a tenyeremmel. Kint leültem, de rosszul voltam, ezerrel kalapált a szívem, mellkasi nyomás, alig kaptam levegőt, szakadt rólam a víz, stb. A lábaim is el voltak zsibbadva, de szó szerint, tehát hiába nyomogattam, ütögettem a lábamat, le voltak zsibbadva azok is. Mivel egyre rosszabbul voltam, pár perc után fölálltam, hogy kimegyek a friss levegőre, de amint léptem 1-et, éreztem, hogy én kijutni biztosan nem tudok, olyan rosszul voltam, úgyhogy egyből be is mentem a fogorvoshoz.
    Valószínűleg a fogorvos is pánikrohamra tippelhetett, mivel azt mondta, hogy tegyünk egy próbát, írassak fel háziorvossal nyugtatót, és legközelebb amikor mennék, vegyem be, és úgy menjek. Így is lett, vettem be nyugtatót, el is varázsolódtam tőle rendesen (jobban ütött, mint pár liter sör), de ettől függetlenül pont ugyanúgy rosszul lettem akkor is, tehát az égvilágon semmit sem segített.
    Azt is érdekesnek találom, hogy ha délben beadják az érzéstelenítőt, akkor éjfélkor, tehát 12 óra elteltével még az egész arcom, szám, stb. le van zsibbadva. Akárkit kérdeztem eddig, mindenki csak pár óra zsibbadásról beszélt.

Új hozzászólás Aktív témák