Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz flash- #121303 üzenetére

Simán lehet akár az is (meg bármi más is). Hasonló volt nekem is, de csak néhány óra erejéig. Szédelgés, imbolygás, kb mintha enyhén másnapos lettem volna. Hőemelkedésem mondjuk nem volt, illetve izomfájdalom se rémlik, bár amikor felébredtem, fájt a hátam közepe egy darabig. A párom tesztje pont előző napon lett pozitív.

Tavaly januárban amikor elkaptuk, akkor meg izületi gyulladásként jelentkezett, meg könnyezett az egyik szemem (gondolom kötőhártyagyulladás), de csak pár napig tartott az egész, semmi más tünet nem volt. Előtte néhány nappal voltunk rokonlátogatáson, és akiről utólag kiderült, hogy covidos, neki is pont a szeme könnyezett, tehát tuti, hogy tőle kaphattam el.

Nekünk (párom és én) nem volt se láz, se köhögés, se semmi más egyik esetben sem.
    Régebben sűrűn emlegették a szaglás/ízvesztést is, ehhez képest én akiket ismerek, és covidosak voltak valaha is (család, rokonság, haveri, ismerősi kör, stb.), közülük összesen 1 embernek volt csak szaglás/ízvesztése, tehát teljesen változó, hogy kinél milyen tünetekkel jelentkezik.

Új hozzászólás Aktív témák