Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz t72killer #119796 üzenetére

    Amúgy is tök felesleges ezen rugózni. Nyilván vannak sokan, akik értetlenül állnak, hogy hú hogyhogy meghalt a covidban, de hát sportoló volt, nem volt elhízva stb...

    Azért nem két napja van velünk a vírus, van már annyi "minta", amely alapján látható, hogy igen, valóban a beteges, gyenge emberek maradnak ott elsősorban, de néha-néha azért meghalnak erősebb fizikummal rendelkező, egészségesen élő emberek is.

    Arányok vannak, nem pedig betonba vésett szabályok. Nem az van, hogy aki egészséges, erős, jól táplálkozik, az 1000000%, hogy nem hal meg. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az ilyen emberekből ha veszünk 10.000 darabot, akkor abból meghal 3, míg másik betegesebb egészségtelenebb 10.000 emberből 300.

    Meg biztos sokaknak van a környezetében hasonló példa, mint nekem is. Hogy a full egészségtelenül élő, elhízott, 5 métert futni nem tudó ember el se kapja, vagy ha elkapta 2 nap taknyolással átmegy rajta. A másik meg aki évek óta sportol és az étrendjére fanatikusan figyel, hogy ne túl sok hús, sokféle zöldség, olajos magvak, minden kenyér és táplálékkiegészítő mellőzése és mégis jól odaver neki. Utóbbi példa a szomszédunk nemrég. 2 napig beszélni nem bírt, annyira odavolt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák