Új hozzászólás Aktív témák

  • -Mosquito-

    őstag

    válasz BalanceR #115542 üzenetére

    Az 1-es utca kép nem a Szent Imre kórház! Nem tudom melyik kórház az.
    A 2-es kép már ott készült a főbejáratnál.

    Ma voltunk a 3.ik oltásra a Szent Imrében.
    Főbejáraton belépve egy katona fogad mindek. Köszön,majd megkérdezi mindenkitől oltásra jöt-e,illetve foglalt-e valaki időpontot. Itt kb 15-20 ember van,kis türelmet kér. Átsétálunk a C épületbe elmondja,hogy folyosón közepén kapunk 2 db papírt töltsük majd ki.
    Mehetünk, két hölgy van, megkérdezi időpontra jöttünk-e,vagy hány oltásunk van. Papírt töltsük ki,mehetünk tovább. Terem végén,hölgy kéri el a papírokat,elkéri ellenőrzésre a TAJ kártyát,számokat nézi,stimmel-e. Majd tovább irányít, itt megkérdezik milyen vakcinát kérünk,pecsétel,közli,hogy a 3-as ajtóhoz menjünk.. Itt 5-en voltak előttünk. Kb 2 percenként lehet bemenni,ha szólítanak. Hárman vannak bent,orvos és két asszisztens. Még 1x megkérdi,melyik karba kérem,illetve orvos is rákérdez,hány/milyen oltást kaptam eddig. Szuri megvan,semmit nem érezni,leragasztják,és 10 perc pihenőt kérnek kint a termben. Ha semmi baj,akkor mehetünk haza.

    Ez 32perc volt.

    "Az oltásra érkezőknek személyi irataikat (személyi igazolvány, tajkártya), második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat is be kell mutatni.

    Nem kértek semmilyen korábbi iratokat. Csak a TAJ kártyát.

    "Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az oltakozók magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a Hozzájáruló nyilatkozatot (3. oltás esetén is kell)."

    Kb a kitöltési időt lehet vele nyerni.

    Valaki csak most vette fel csak a 2.-ik oltást. Eddig mi a lónak a pélóját csinált.. :U

    Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Új hozzászólás Aktív témák