Új hozzászólás Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz #16695808 #111394 üzenetére

    Hát olyat hallottam, hogy a poszt tünet állandósult fáradság elmúlt egy szputnyiktól. De az, hogy egy fájzerspricctől majd visszanőjön a lecsóba ment szerv?...

    A nyugati világ fulladozik a hazugságban, miközben mindenki csak a saját rövidtávú érdekeit nézi. Egyfajta pszichopata gondolkodásmód vált sztenderdé. Az igazság helyett csak a politikai, vagyoni, stb. előnyökért menő hazudozás folyik.

    Megy a szemérmetlen propagandázás, [egy szép példa(angol)] (röviden benne: a kötelező szputnyik oltás után 2% halott, 5% lélegeztetőgépen - micsoda zsarnokság van Oroszországban! - persze nálunk a szputnyik valahogy az egyik legbiztonságosabb oltásnak bizonyult...)

    saját meglátás:
    a szuri védelme a megfertőzéstől talán 40%, vagy inkább 20%, de nem kilencven-egynéhány. Az oltás-passzus a legaljasabb baromság, mert kb. semmit sem véd a terjedés ellen (a gyorstesztezéssel ellentétben), viszont jól gyarapítja a maguknak kibulizó gyógyszertrösztök hasznát, és ki lehet vele iktatni a konkurenciát.
    a szuri védelme: a max két hapci az pont olyan baromság mint a kilencven-egynéhány százalékos fertőzés elleni védelem. A lefolyás szempontjából olyannak tűnik, mintha egy vastag húsz-egynéhány évvel fiatalabb szervezettel venné fel az ember a küzdelmet a kórral szemben. Sokat javít! Valószínűleg a hosszútávú hatás is ennek megfelelő lesz.
    long: egy orosz tanulmány leegyszerűsített esszenciája szerint 3x-ra növekszik a halálozási arány minden korosztályban. Annak fényében amik még egy náthaszerű lefolyás után is maradhat, hihető. Elég elrettentő?
    A maszk, védelme korlátozott, mivel a el lehet kapni szemnyíláson át, illetve lenyeléssel(talán ha 1%-az átvitelben) is. Viszont a környezetbe kijuttatásnál nagy mennyiség változtatást eredményez. Az hogy járvány idején nem lihegjük össze maszk nélkül a zárt közhelyeket, olyan, mint ahogy nem szarunk-hugyozunk közterületeken. Amíg az emberek eljutnak agyilag idáig, az sokáig tartana alapból is, hát még ebben az össze-vissza hazudozó világban.

    Utánam a kondenzcsik!

Új hozzászólás Aktív témák