Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz snecy20 #10534 üzenetére

    srácok, nyugi van. igen, könnyen el lehet keseredni a híreket olvasva, de én kizárólag amiatt aggódom, hogy az 1,5 és a 6 éves gyerekeimet el tudjam látni akkor is, amikor kiüt ez a szar (magas láz, fejem szétrobban, felkelni sem bírok, nincs levegőm, és közben mondjuk ők vagy ugyanígy vannak, vagy éppen kutya bajuk és őrjöngenek, felelőtlenkednek -- nem lehet ám úgy gyógyulni, hogy nem tudsz pihenni, a tavalyi influenzánál volt belőle tapasztalat. persze akkor a kisebbik még csak 4 hónapos volt. ráadásul mindkettő croupos stb.).

    szóval nem kell ebből kihallani azt, hogy én otthon dideregve rettegek, hogy mindannyian az intenzíven landolunk, meg főállásban fosok. ;)

    gyerekek nélkül semennyire sem fosnék, tényleg. egyszerűen tök más lesz mindennek a dinamikája, amikor megjön(nek) a gyerek(ek). érted, elmúltam 40, láttam tök jó dolgokat a világból, ha megförmedek, biztos a fórum moderáció is lazul ;] stb. (nyugi, beírom végrendeletbe, hogy ha kinyiffanok, napi 100 random usert bannoljon a rios)

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák