Új hozzászólás Aktív témák

  • -Mosquito-

    őstag

    válasz radi8tor #100659 üzenetére

    "2021 április 28-án Lengyelország miniszterelnöke bejelentett egy a korlátozások fokozatos enyhítésére vonatkozó tervezetet májusra. Ebből kivonatoltuk azokat az információkat, amelyek hasznosak lehetnek turisztikai jellegű utatok tervezéséhez.
    A határátlépés pedig így áll:- Lengyelországba belépni karanténkötelezettség nélkül a belső EU-s határokon csak 48 óránál nem régebbi, angol vagy lengyel nyelvű, negatív PCR vagy antigén teszt birtokában, vagy pedig Pfizer, Moderna vagy Astra Zeneca vakcinák mindkét dózisának illetve Johnson and Johnson vakcina egy dózisának megkapásának igazolásával lehet.- Magyarországra hazatérve határellenőrzés vár rátok, ahol a karanténkötelezettség alól védettségi igazolvánnyal (miután elérte a beoltottak száma odahaza a 4.000.000 főt) VAGY csak alapos indokkal lehet felmentést kapni.- Szlovákián keresztül teszt, oltás nélkül át lehet jönni személyautóval tranzitálva, azaz nem megállva az ország területén. (Maximum tankolni lehet...)"
    [link]
    Értelmezésem szerint kell az oltási kártyát,amiben szerepel a mikor/mivel szúrtak.
    Május 22.-én menénk,de valaki nem tud jönni a 2.-ik oltás hiánya miatt. Plusz az éttermek belső része,május 29.-én,50%-al nyit.

    [ Szerkesztve ]

    Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Új hozzászólás Aktív témák