Új hozzászólás Aktív témák

  • lacafaca

    őstag

    válasz Madwe #100579 üzenetére

    De azt kéne felfogd hogy rengeteg olyan ember van aki aktívan él tömegben s nem érdekli ez az egész - ami már a társadalomra nézve veszélyes. S nekik is adsz táptalajt.

    erről én mit tehetek? nem tagadom a vírust, nem mondom, hogy nem hatásos a vakcina ( egyedül csak fenntartással kezelem, mint minden más, nem kötelezőt, így egyikkel sem élek és ezek ellenére még ma is élek :D )...elmondtam 100x, akinek ez hoz megnyugvást föltétlenül adassa be, családomból/ismerősi körömből is oltattak már sokan, nem beszélek le soha senkit, nem bíztatok senkit, hogy kövessen engem, sőt azt is leírtam többször, senki ne próbálja meg hirtelen fölindulásból ezt megtenni...egy probléma van csak velem...én vagyok itt a szálka a szemekben és az a tag, aki egyeltalán nem idomul a mai társadalmi morálba, ki meri mondani a gondolatait, ki mer állni az igaza mellet miközben össztüzet zúdít rá az, aki ezt soha nem merné itt megtenni, mert fél kilógni a tömegből, vagy elképzelése sincs arról, hogy van másfajta élet is, amit a fősodor diktál és egyedüli alternatívaként tálal. nekem ezzel semmi bajom, szívesen állok bárki elé, hogy megvitassam ezt vele...csak sajnos a mai kor már nem így működik, aki nem halad a tömeggel az csörgősipkás/laposföldes/antivaxxer etc...de ez engem csak végtelenül szórakoztat és ez generálta ezt a sok posztot ide tőlem. szóval nem, az ellenséget nem ezen avatar mögött megbújó parasztgyerekben keressétek, nem itt van az ;)

    Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Új hozzászólás Aktív témák