Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz lacafaca #100367 üzenetére

    "de lehet csűrni-csavarni, látom nem ment át megint a mondandóm...ha a fene fenét eszik, sem fogom oltatni magamat, sem a családomat, marad a különc élet és megoldom ahogy már régóta teszem..."

    Még egy utolsó komment, mert őszinte leszek, nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg :

    A családodba itt felteszem beletartozik gyermek is (máskülönben szerintem azt írtad volna, hogy feleségem), Ő neki van ebbe beleszólása ? Tehát az oké, Te nem tartasz igényt semmire sem amit a társadalom nyújt, nem jársz étterembe és hasonló "naccerű vívmány" helyekre sem, de a gyermeked / feleséged sem akar ? Csak mert ugye akkor Ő sem mehet. Nehogy félreértés legyen, én aztán nem akarok beleszólni senkinek a nevelésébe sem, csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok mindenki ezen az állásponton van és a gyermekednek / feleségednek sem fontos, hogy elmehessen étterembe moziba színházba akárhova , vagy csak Neked nem fontos és ők pedig kénytelenek ezt tudomásul venni ?
    Még egyszer, nem tudom van e gyermeked, de azért azt látatlanban is merem feltételezni, hogy amennyiben van, lehet , hogy a barátaival néha elmegy/elmenne egyet moziba, kocsmázni, vidámparkba vagy strandra.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák