- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Hálózati / IP kamera
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Rendszergazda topic
- Bitcoin topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- Direct One (műholdas és online TV)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #70352 üzenetére
"Nem értem azokat sem, akik úgy ülnek le a TV elé, hogy tudják, hogy mennyire gyengék vagyunk, de a meccs után csak hőbörögni tudnak, akármi is legyen a végeredmény."
Baromság. Ha 5-0-ra verjük őket, senki nem szól egy büdös szót sem. Ha 1-0-ra verjük őket, úgy hogy van 50 helyzetünk, 8 kapufánk, 3 meg nem adott tizink, és lehet látni a küzdést, hajtást, alázatot, senki nem szól egy büdös szót sem. De szerintem nem ez történt.
Én talán még akkor sem szóltam volna semmit, ha a meccs végén lehajtott fejjel távoznak a pályáról, az interjúk meg csak a bocsánatkérésekről szólnak. Ehelyett az ünneplésükkel van tele a youtube bzmeg. No roxa áj ropják a nemzeti hősök. Álmodom?
Ha meg tényleg csak egy fokkal vagyunk jobbak egy feröer szigeteknél, akkor mi a francot keresnénk még ezen a felhígult EB-n is?
-
bucketb0b
őstag
válasz #16514048 #70352 üzenetére
Azért sírunk, mert siralmas a válogatott teljesítménye. Az nem elvárható el egy feröeri csapat ellen, hogy 3 értelmes passzt lássunk akár szép focit nem egy semmilyen félidőt amikor még hátrányba is kerülünk? 1 az 1ben ne verjük őket a széleken? Miért is nem? Mi nem vagyunk jobbak náluk? Lassan eljutunk oda és már 6-8 év múlva ők fognak selejtezőt játszani mi meg reménykedünk a matematikai esélyben meg az ukrán blamában. Ez a csoport egy vicc volt akármennyire is gyenge a magyar csapat vagy nem, még így sem ment a srácoknak. Egy jó formában lévő görög-román csapatnál a 3. helyre se lett volna esélyünk én úgy látom ezt a selejtezőt. A görög meccs utáni 1 pont volt a legszégyenteljesebb játék. Ha tehetném 1 pontot se adtam volna nekik, semmik voltak 0-0 mégis kaptak 1 pontot, még annyira sem szolgáltak rá szerintem azon a meccsen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Robogó, kismotor
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...