- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Jó este volt ez. Oktatva nyert a Liverpool, pusztul a katalán.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #143042 üzenetére
Ja, azt nem figyeltem.
Ha másért nem, legalább azért, hogy már nem fogja vérét adni a jelenlegi csapatért. Elég gané időpontban intézték ezt el, ez így a Bayernnek a bajnokság végkimenetelében is kedvez, mondjuk amúgy is simán nyerték volna, mint mindig.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #143035 üzenetére
Legalább megnő az esélyünk a BL-ben.
-
addikt
válasz DeathAdder #142889 üzenetére
A legnevetségesebb az, hogy a járvány szempontjából így egyenesen rosszabb, hiszen normális esetben az egyik csapat otthon marad, a másik utazik, így viszont mind a kettőnek mennie kell másik helyre.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #142840 üzenetére
Persze, mivel ő már a Barcában látta, hogy mekkora játékos lesz. És magával vitte. Így már érthető a történet.
-
addikt
válasz yuing #142831 üzenetére
Megy neki, de szerintem a Barcában még jobban ment volna. Sokan arra fogják a Barca gyengülését, hogy Messi mögött már nincs egy Xavi vagy egy Iniesta a középpályán. Na szerintem Thiago Alcantara simán van az a szint. Amikor elment, talán még nem volt, de ha megtartották volna még egy-két évig, 2015-ben Xavi visszavonult, a helyét simán megörökölhette volna.
-
addikt
Thiago Alcantara amúgy miért nem a Barcában játszik? A játéka teljesen odaillő lenne. Még jobban illene oda, mint a Liverpoolba. A Barcának most talán nincs is nála jobb középpályása. Miért hagyták elmenni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az biztos, de most a hírek szerint a balansz -1 milliárd, ebben minden profit és veszteség összegezve van, és amikor jött, akkor kizárt, hogy ekkora adósságban voltak, vagy hogy létezett egyáltalán klub ekkora adóssággal.
Ha az egész játékoskeretüket eladnák, az sem egyenlítené ki.Persze a vezetőségnek is nagy sara van ebben, talán még nagyobb. Eleve egyetlen játékosnak sem szabadna ennyi fizetést adni, teljesen mindegy, mennyire jó, de szerintem "annyira" azért nem is volt jó, főleg az utóbbi években.
Az is betett, hogy mellette miatta nem tudtak kiteljesedni más klasszisok, hiába hoztak százmilliókért, csak az árnyékában állhattak. Na meg az is gáz, hogy - ahogy az argentin válogatottban is - ő szól bele abba, hogy kit hozzon a csapat, ki játsszon, ki szimpatikus neki.
Egyetlen játékos sem lehet nagyobb, mint a menedzser. Ilyennek nem szabad megtörténnie, különben ez lesz. Fos taktika.
Lásd, amit Klopp csinál és sikereket elér sokkal gyengébb játékoskerettel, középszerűnél alig jobb játékosokkal, akik persze az ő irányítása alatt világklasszisnak tűnnek. De ilyen nem is fordul elő, hogy a játékosok ellent mondanak, összefognak, nem engedelmeskednek, szándékosan gyenge teljesítménnyel megbuktatják az edzőt (lásd MU, Pogba és társaival).
Jól indult ez neki a Barcában az elején, talán túl jól is, mert még a bírók is nekik csaltak csak azért hogy őt adja a TV a BL döntőben is, de a vége fele már kezdett látszani, hogy ennek rossz vége lesz. Nem egy jó csapatkapitány ő.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peterhappy #142656 üzenetére
Most olyan részletek szivárogtak ki, hogy csak Messinek 555 milliót fizettek az elmúlt 4 évben.
Hogy ez fake-e vagy valós, azt nem tudom, de ha igaz, akkor úgy fognak emlékezni a "világ legjobb focistájára", hogy a válogatottjával semmit nem ért el (sőt utálják Argentínában), a klubcsapatát pedig csődbe vitte pénzügyileg. Közben pedig már el akart volna menni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem a játékosokkal van a baj a Barcában. Tökmindegy, hogy ki jön vagy ki megy, nem lesz jobb más játékosokkal sem, mert az edzői stábbal és a vezetőséggel van a baj.
Felőlem tönkrevághatják közben a klubot pénzügyileg újra és újra más játékosokat próbálgatva, de a jelenlegi játékosállományuk is mindenre elég kellene legyen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #141830 üzenetére
Skótok.
Alex Ferguson egymaga nyert 13-at, meg rajta kívül volt még egy. -
addikt
válasz LyonnaisFan1 #141782 üzenetére
Az egész attól függ, kinek az érdektársaságához van közelebb az, aki ezt megítélte. Nincs túl sok köze valódi szakmai megfontolásokhoz.
-
addikt
Szerintem utoljára 10 évvel ezelőtt volt ennyire gyenge formában a Juve, mint most.
Azt nem értem, hogy az agyatlan daráló Simeone felhozta az ATM-ot középcsapatból topcsapattá, ezzel ellentétben a magas játékintelligenciával rendelkező karmester irányító Pirlo alatt pedig példátlan módon pancserkodik az a Juve, amelyiknek olyan játékoskerete van, hogy az teljesítmény, ezzel nem uralni a Serie A-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #141474 üzenetére
Havertz a Leverkusenben is úgy tűnt, mint akinek nincs posztja. Valahol ott volt elöl, középen.
-
addikt
Lukaku góltól mentette meg a Sakhtart.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem a Barca jövőre bajnok lesz. Megnyeri a Segundát.
-
addikt
Ez a téma a fociról szól, az MB1 ebbe nem igazán tartozik bele. Van aki még ezzel foglalkozik?
-
addikt
Fura, hogy a favágó Simeone a középmezőnyből hogy felhozta az ATM-od, eközben a rendkívüli játékintelligenciával rendelkező karmester Pirlo alatt hanyatlik a Juventus, aminek olyan játékoskerete van, hogy leghamarabb februárban kellene olyan meccsnek jönnie, ami kihívást jelent nekik bármelyik kupasorozatban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mióta élek, most először van foci Magyarországon.
-
addikt
Pedig "majdnem megnyerte a Fradi".
-
addikt
Azért az mekkora már, hogy úgy néz ki egy gólra voltunk attól, hogy jó eséllyel megnyerjük a csoportot...
-
addikt
1:1... ... ... a másik meccs.
-
addikt
válasz atee_13 #137890 üzenetére
Én meg azt gondolom, hogy részben igaz.
Más csapatok is költöttek világba, MU, Chelsea, PSG, egy időben a Real is, sőt a Monacónak is voltak kirohanásai, és még lehetne sorolni, mégsem jelentette azt feltétlenül, hogy agyonnyernek mindent. Az ő tehetsége is kellett ehhez, és a nagy költés is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Olyan, mintha a Bayern évek óta minden szezon elején szándékosan adna egérutat a többi csapatnak a bajnokságban, hogy legyen egy kis izgalom, utána rákapcsolnak és úgy húzzák be a trófeát, hogy az soha nem is volt kérdés, ki nyeri.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #137468 üzenetére
Az a Bayern szempontjából mindegy, hogy éppen egy Liverpool, vagy egy Real, vagy egy Barca, vagy egy Chelsea, vagy egy Atletico, vagy egy MU, vagy egy Inter van, amelyik megüti az ő szintjüket, egyszer egyik, egyszer másik, a lényeg az, hogy mindig volt néhány csapat, amelyik versenyben volt velük, időnként felülmúlták, időnként nem tudták, így sosem voltak kiemelkedőek Európa szinten attól, hogy mindig a szűk elitbe tartoztak, míg a többiek cserélődtek, különösen Angliában.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Cartevo #137460 üzenetére
Ez a kiemelkedő csapat X év után most nyert először BL-t. Ezt a kiemelkedő csapatot az elmúlt 7 évben rendszeresen hazaküldték a BL egy későbbi szakaszában, igaz sokszor csak balszerencséjük volt, de nekik aztán tényleg semmi dolguk nem volt a simán behúzott bajnokság mellett, hogy a BL-re rákészüljenek.
Lehet, hogy a saját bajnokságukban ennyire kiemelkedőek, de Európában nem, más topcsapatokkal vannak egy szinten az éves távlatokban. Jelen pillanatban, most épp kicsit feljebb. Tavaly lejjebb.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szép volt, ez a szezon is eldőlt, unalmas, kérem a következőt.
-
addikt
válasz venember83 #136989 üzenetére
-
addikt
Nem volt ez rossz, csak több gólt kellett volna rúgni, meg kevesebbet kapni.
Mióta focit nézek, most először látok focit a magyar válogatottban... így még akkor sem játszottak, amikor az EB-re sikerült kijutni. Annyi, hogy akkor a védelem stabilabb volt.
-
addikt
Brazília top góllövők:
1 Pelé 78
2 Ronaldo 62
2 Neymar 62
3 Romario 54
4 Zico 52
5 Bebeto 37
6 Jairzinho 35
7 Rivaldo 34
8 Ronaldinho 33
9 Zizinho 30
9 Tostao 30
9 Ademir 30
9 Kaka 30Azért nem gondoltam volna, hogy Neymar már ennyire elöl van az örökranglistán. Simán be fogja előzni Ronaldot, de ha sokáig fenntartja a szintet, akkor még akár Pelé is meglehet...
-
addikt
Amúgy Messi lőtt már gólt valaha ekkora távolságból?
-
addikt
válasz Datsyuk #136266 üzenetére
A nulladik lépés az ilyen nyilatkozatok hitelességének elfogadásához arra gondolni, hogy ezen a szinten résztvevő emberek közül szinte mindnek van valamilyen érdekből adódó részrehajlása - legyen szó az nemzetiséggel kapcsolatos dologról, közös szponzorról, vagy (ex-)csapattárs, esetleg korábbi rivális, stb. Ezeknek az embereknek a többsége általában abba az irányba beszél, ahonnan a pénz/barátság jön, vagy jött. Ezt mondanom sem kéne.
És nagyon ritka az, amikor tényleg őszinte véleményt hallunk, és arról sem tudjuk, hogy melyik az.
(De igazából ez lassan kb mindenre igaz, ami a médiában van - és aki mindent elsőre elhisz, amit lát, az tökéletes célpont az agymosásra. Sajnos itt sokan ezt nem tudták megkerülni.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ugyan már. CR megmutatta a MU-ban, a Realban, többé-kevésbé a Juvéban is és a portugál válogatottban is. Sokkal többrétűbb játékos, mint Messi. Egészen kizártnak tartom, hogy erre Messi képes lenne. Abban az egy csapatban, abban az egy rendszerben, körülbelül ugyanazon a poszton már tizenéve, az megy neki. De már a saját argentin válogatottjában sem teljesített soha azon a szinten, pedig minden labdát neki adnak. Még Maris is jobb volt nála a válogatottban.
Nemcsak azért nem lesz jó a PL-ben, mert az egy kevésbé engedékeny ellenfelekből álló bajnokság, hanem azért is, mert nem annyira univerzális játékos, mint pl CR volt. De legalább a City-ben van egy Guardiola, akinek régről ismert rendszere van, és valamennyire ebbe tud kapaszkodni, mint menedék. Bárhova máshova megy, szinte biztos, hogy eléggé le fog bőgni - persze csak a maga százaranylabdás szintjéhez képest, leesik mondjuk egy Bernardo Silva szintre. Illetve nem leesik, talán sosem volt jobb (ügyesebb, tehetségesebb), csak abban az egy rendszerben eredményesebb tudott lenni vele, amiben eddig volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
KdB sosem volt Box to box középpályás, az inkább a Henderson félékre igaz. KdB-t azért zavarta el Mourinho, mert nem tud rendesen védekezni. Az, hogy még így is többet tesz, mint Messi, az egy dolog, nála nem nehéz többet nyújtani mezőnymunkában. Én örülnék, ha valamelyik rivális megvenné, nem kis esélyt látok rá hogy a csapat összteljesítménye gyengülni fog, mert hiába lépnek vele egy lépést előre, ha közben kettőt hátra. Persze attól függ, kit túr ki a csapatból. Ha egy olyan helyére teszik, aki szintén sosem védekezett és nem is volt elvárás, akkor még jól is elsülhet.
De hát pl nálunk még Manétól és Firminotól is elvárás. Ezért is olyan jó a csapat. Bármikor előbb játszatnám őket, mint Messit, minden vicc nélkül. Lehet előrefele nem annyira zseniálisak, de szvsz összességében hasznosabbak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #136236 üzenetére
Én örülnék, ha Messi a PL-ben kötne ki, mert valószínűleg újabb bizonyíték lesz rá, hogy nem akkora játékos, mint amilyennek beállították. Kétféle végkifejletet tudok elképzelni:
- vagy nem lesz közel sem annyira eredményes, mint a Barcában, tehát kb azt fogja hozni mint pl az argentin válogatottban is
- vagy közel olyan sikeres lesz gólok tekintetében mint a Barcában, de a csapat rosszabb lesz vele, mint nélküle volt, mert olyan dolgokat kell beáldozni amire szükség lenne mivel pl ugyebár nem tud védekezniAz előbbi elképzeléseimből egyféle kibúvó van, és azt pont a City tudja hozni: nem tudom hogyan csinálja Guardiola, de ők valahogy megússzák ezt rendszeresen, hogy olyan sok támadó szellemű játékost játszatnak. Mögöttük alig van néhány aki rendesen stabil védelmet tudna nyújtani, és mégis néhány összeomlást kivéve általában simán lehozták a meccseket.
-
addikt
válasz DeathAdder #136013 üzenetére
Igen, mobil és internet szolgáltató, UK-ban "Three" a neve, itt Ausztriában és Németországban pedig "Drei", rendkívül kreatív nevén nevezve.
-
addikt
válasz omfgk #135955 üzenetére
Én akkor sem tartom jó befektetésnek azt, ha valami évről-évre már egyre kevesebbet fog nyújtani. Akkor inkább egy fiatalt kell elhozni, az fejlődik, egyre jobb lesz.
Csak olyan klub lesz hajlandó megvenni, amelyik hirtelen akar nagy sikert, és nem törődik annyira a hosszútávú jövő építésével.Na most a helyzet az, hogy a top klubok között körülnézve, egyedül a Liverpoolban van hiány támadóra... Ugyanis a M-F-S támadóhármasnak nincs cseréje, már rég nem jött senki, egyedül Origi az aki néha jól áll be, de ennyi. Az összes többi klub televan. De nagyon rendszeridegen lenne, Klopp a támadóktól is elvárja hogy védekezzenek, ez instant emberhátrány lenne védekezéskor. Bár annak idején Coutinho-val elbírt a csapat 4 támadót, de nélküle jobb lett az egyensúly...
Esetleg a United nincs még tele sztártámadókkal, de az összes többi klub fullon van, nem tudom, hova fog kelleni. A Premier League-be szerintem annyira nem illene, maximum a City-be, de ők is televannak.
Esetleg még a Bayern, az szereti olcsón elhozni a játékosokat, Coutinho helyére, akitől ugyebár megválnak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mephi666 #135950 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy hova fognak menni. Melyik csapatnak kéne egy hamarosan kialvó tűz, aminek lassan a füstje nagyobb mint a lángja? Maximum egy ilyen PSG-szerű csapat, amelyik még mezeladásokkal számol, de ők már fullon vannak a támadósort illetően, akkor valakinek mennie kéne.
-
addikt
Sokat degradáltam már Messit, de azért a nyikhaj legalább tudta, hogy kell ellőni Neuer mellett a labdát.
Messi vs Boateng és NeuerHasonlít a gól arra, amit Coutinho lőtt De Gea-nak annak idején, amikor De Gea a világ talán legjobb formában lévő kapusa volt.
Coutinho vs De GeaÚgy tűnik a világ legjobb kapusai ellen így kell...
-
addikt
válasz DeathAdder #135888 üzenetére
Én is figyeltem tegnap a játékát, zseniálisan jó a pozíciós játékban, szuper passzokat ad. Annyi hátrány van vele, hogy nem elég kőműves. Nem arról van szó, hogy nem venné ki a részét a védekezésből, csak a Liverpool a sikerét olyan középpályásokkal érte el, akik futnak fel-alá, mindenhol ott vannak, nyomást gyakorolnak ott ahol szükség van rájuk, míg Thiago pedig nagyjából mindig ugyanazon az egy pontján helyezkedik el a mezőnynek, csak onnan nyújt segítséget. Ebből kifolyólag nekem az a konklúzióm, hogy saját kapuja elé betömörülő kiscsapatok védelmének feltöréséhez nagy segítség lehet, de az igazán erős csapatok ellen, akik ellentámadnak bőven és megy a küzdés kaputól kapuig, abba a taktikába ő kevés lehet, és mivel már lassan 30 éves, egyre kevesebb lesz a sebessége. Ez egyébként látszott tegnap is, nem véletlenül jutott el olyan sokszor a PSG a Bayern kapujáig, egy Liverpool kőműves középpálya ezt nem engedte volna meg. Szóval van ilyen hátránya is, de egyébként éreztem a szezon során többször is, hogy hiányzik a csapatba egy pont ilyen playmaker, bárcsak lenne olyan középpályás, aki nagyon technikás és úgy oda tudja tenni a labdát, mint kevesen, szóval erre jó lehet.
Maximum akkor fér bele a jelenléte, ha mellette két olyan középpályás játszik, akikben megvan a lendület és futnak helyette is. Ő meg majd adja a zseniális labdáit azoknak akiket futtatni kell.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz omfgk #135865 üzenetére
Nem vennék erre mérget, hogy olyan könnyen távoznak majd. Ebben a szezonban is csak annyi hiányzott, hogy működjön a támadó alakzat úgy, ahogy korábban máskor már sikerült nekik.
De az is igaz, hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsés sorsolásuk, hogy szinte az összes rivális már kiesik, mielőtt beléjük futottak volna. -
addikt
válasz omfgk #135861 üzenetére
Kész csoda ,hogy ez a PSG eljutott a döntőbe. Mázlijuk volt a sorsolással.
Ezt úgy írtad, mintha sokkal szarabbak lettek volna ma, mint a Bayern. Szerintem konkrétan több nagy ziccerük volt, mint a német csapatnak, csak a támadó hármas elpancserkodta, elizgulta, rágörcsöltek, ez legfőképpen rajtuk ment el, egyébként pedig nagyobb ellenállás voltak, mint bárki akivel ebben a szezonban szembeszállt a Bayern. Nem sok kellett volna, hogy a PSG legyen a BL győztes. Ha nem mindig laposan akarnák elrúgni, ahol Neuer lába ott van, hanem kicsit emelni rajta... Ennyin múlott, nem igazán volt jobb a Bayern.
Azt megnéztem volna, hogy ezek ellen mire ment volna a City vagy a 'pool, de nekik már hamarabb vége lett.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó meccs lesz a ma esti.
-
addikt
BT Sport kommentátor szerint ennek egyértelmű pirosnak kellett volna lennie.
-
addikt
válasz mephi666 #135528 üzenetére
De hát ő a nagy MESSIás. Vele rúgatják a büntetőket is, mivel ő a világ legjobbja, igaz mások nagyobb találati százalékkal rúgnák, ő a csapatkapitány, igaz mások sokkal jobb csapatvezetési képességekkel rendelkeznek, de hát az nem számít, az a lényeg, hogy a számok az ő neve mellett legyenek, a dicsőség az övé, az mindegy hogy a csapat vereséget szenved. A stábtól is el kell küldeni azt akit ő nem kedvel, csak ő maradjon, mindenki hajoljon meg előtte, az mindegy hogy emiatt körülötte tönkremegy az egész csapat, mert felemészti az egészet Messi s**gnyalása, százmilliókért vett klasszisok nem tudnak kiteljesedni miatta.
(oké, nemcsak emiatt romlott el a csapat)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peterhappy #135478 üzenetére
Igen, így talán már partiban lennének a 'poollal. Az is lehet, hogy legyőznék, de a leiskolázás, az nem reális.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peterhappy #135475 üzenetére
Ez azért erős kijelentés látva, hogy tavaly Münchenben nem tudtak hozzászagolni a Liverpoolhoz, és 90%-ban ugyanaz a csapat, formaingadozás néha ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #135409 üzenetére
Én erre számítottam.
-
addikt
HAJRÁ LYON
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135220 üzenetére
Nekem tetszenek ezek az egymeccses fordulók, izgalmasabbak a meccsek. Oda-visszavágós meccsekből az odavágón még csak "majd a visszavágón meglátjuk" helyzet van, egy részük már az odavágón eldől, most viszont el kell dönteni.
-
addikt
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135141 üzenetére
Nem csak ma.
-
addikt
Nem tudom mit alkotott eddig ez az öregember, de aki egy ilyen csapatból ilyen eredményességet ki tud hozni, és ilyen taktikát megteremteni, az nagyon tud.
-
addikt
Atalanta - Lipcse, Bayern - Lyon elődöntőket szeretnék. Ha ez megtörténik, rossz már nem nyerheti a trófeát.
-
addikt
válasz venember83 #134965 üzenetére
Az a lényeg, hogy 2005 BL-döntőben kihagyta a büntetőt.
-
addikt
A Leverkusennek szurkoltam, de az az igazság, hogy az Inter jobb volt. Egész jó lett ez a csapat...
-
addikt
válasz Tibiajax #134838 üzenetére
Nem voltak ők olyan nagy szám ősszel, a bajnokságban jelentős lemaradásuk volt, ami náluk már katasztrófa. De aztán jött Hansi Flick, ez az ember nagyon tud valamit, mert azóta brutális szériájuk van. De amúgy évek óta nagyon jók, remek a politikájuk, mindig a Top 3 környékén voltak, csak a BL-ben nem elég ha egy csapat ennyire jó, elég egy rossz meccs és vége. Tavaly pl pont a Liverpool hozta le őket elég simán, előtte a triplázó Reallal volt nagyon szoros párharcuk amiben alig maradtak alul, talán jobbnak is tűntek, majdnem ők kerültek a döntőbe. Emlékszem, hogy örültem is, hogy a kettő közül a gyengébb csapat kerül a döntőbe (a Real), mert akkor több esélye van a Liverpoolnak - hát nem jött be. 2017-ben pedig szintén a Real ellen, az őket sújtó piros lap döntötte el a párharcot gyakorlatilag... 2016-ban megkapták a nyomoronc Atleticót, akik ellen mindegy hogy mennyire jó egy csapat, mert nem számít, mert megölik a játékot. Mindig ennyire jók voltak, csak nem volt szerencséjük.
Jelenleg a 3 legerősebb csapat a Liverpool, City, Bayern. Az előbbi már kizúgott, megnézném a másik kettő mire megy majd egymással. Ami szerintem meg is fog történni, mert a City kiejti a Lyont, a Bayern pedig szerintem felülmúlja a Barcát. Ezt a BL-szezont szerintem a Bayern behúzhatja és meg is érdemelnék már, ennyi "majdnem" után. Csak ne olajpénzes zsoldosok nyerjék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz omfgk #134809 üzenetére
Én meglátásom szerint a menedzsereknél nem számít annyit a tapasztalat, mint azt a többség feltételezi. Sőt, az idősebbek esetén akár már idejétmúlt lehet a gondolkodás.
Lampard is egész szépen muzsikál a Chelsea-vel és előtte mindösszesen két év edzői tapasztalata volt: 1 évet lehúzott a Chelsea utánpótlás edzőjeként, egy évet pedig a másodosztályú Derby edzőjeként. És Hazard nélkül már most jobban játszik a csapata, ígéretesebbnek tűnik, mint Sarri alatt volt, behozta Top 4-be a csapatot, ami nem mindenkinek sikerült az elmúlt években a nagy sikerlistákkal rendelkező menedzserek között... -
addikt
Megnéztem a büntetőket. Egyik sem volt az.
-
addikt
Hová fajul a világ, hogy a WhoScored elemzői Barcelonában 2:1-es Napoli győzelmet várnak?
-
addikt
Nem látom a Lyon-meccset, de azt igen, hogy már lassan mindenkinek van egy sárgája.
-
addikt
Nagy shitstormnak kell történnie ahhoz, hogy ilyen hátrányból megfordítsa a Real "idegenben". Annyira nem követtem a meccseket, mióta zárt kapuk vannak és már rég eldőlt sokminden. Van reális esély rá?
-
addikt
válasz DeathAdder #133865 üzenetére
Hogy a f.szba ilyen csóró ez a Liverpool? Az elmúlt évek elképesztően negatív átigazolási mérlege miatt, vagy az elmúlt 1-2 év sikertelen szereplései miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest