Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz NyxNyxNyx #121143 üzenetére

    Mi a bőven túlzás? hogy a transfermarktot 18 éves gyerek gyakornokok szerkesztik akik rengeteg menedzserjátékot játszanak, és az általuk vélt értékeket írják be szubjektív módon a pillanatnyi forma szerint, és ezt tekintik mértékadó forrásnak, főleg komoly orgánumok? egyedül azt az érvet tudom elfogadni ez mellett, hogy egyszerűen nincs más ezért kénytelenek erre hivatkozni, de nem kéne.

    Vagy az hogy az Ajax egy annyira jó csapat amilyet nagyon régen láttunk utoljára a BL-ben? :)

    Öröm ezt a csapatot nézni, arcpirító hogy mit megengednek maguknak a legjobb csapatok ellen is idegenben, én ilyet nem tudom mikor láttam utoljára. Lényegében vakon játszanak, mert annyira okos a pozíciós játékuk, hogy előre tudják ki hol fog helyezkedni, mintha 2 másodperccel előre látnák a jövőt :)) egyesek már a Cruyff iskola reinkarnációját látják bele :)

    de Ligt meg bámulatos, egy 19 éves taknyos aki úgy olvasta a játékot, nyerte a párharcokat a levegőben Llorente ellen, a földön Dele ellen, közben lehelyezkedte a befutásokat, és még Blind helyett is melózott.. ha őt is leakassza a barsza akkor nagyjából meg is vannak a lényegében tökéletes generációváltással, kb bármennyi pénzt megér a srác :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák