Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mondatot tagolni pedig a többség nem tud. Oké, nem könnyű nyelv a miénk. De én valahogy nem úgy éltem meg anno a suliban, hogy olyan nehéz lenne a nyelvtan. Nem tudom kinek a hibája ez igazán. Úgy en bloc az egész társadalomé. Oktatási rendszer nem a gyerekekért van. Szülőknek nincs idejük és energiájuk foglalkozni velük suli után, örülnek ha van mit a levesbe aprítani 12 óra után. Tanárok keze hátra van kötve. Az internet korában meg lerövidült a figyelemkészség pár másodpercre és mindenki az instant örömforrásokkal tölti idejét. Őszintén nem tudom eldönteni mekkora részben lenne igazságos a gyerekeket hibáztatni a műveletlenségükért - vagyis hát a fiatal felnőtteket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Integrálta a ChatGPT-t a Twitter egyik riválisa, így a felhasználók annak segítségével hozhatnak létre bejegyzéseket.
- Nintendo Switch OLED új, bontatlan játékok, gyűjtői kiadások
- HP ZBook Firefly 15 G8 Mobile Workstation, Hp garancia. i7-1165G7/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIA T500/4K
- DELL INSPIRON 15 3511- 15,6"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win10 - MX350 2GB - 2,5+év gari
- Antec PC, ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP, I5-3570 CPU, 8GB DDR3, 120GB SSD, HDMI, USB 3.0, WIN 10, Számla, 1 év
- Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB videokártya - magyar Firstshop garancia: 2025.12.20.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest