Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz slayer urbi #1533 üzenetére
nem biztos h tanyalako, de hogy nem panelben laksz a hotziher
-
whitehand
senior tag
válasz slayer urbi #1531 üzenetére
jobb persze és a szomszédoknak magyarázd mért bömböl éjfélkor a zene...tanyán nincs ilyen gond ott üvölthet a dübb-dübb..csak nem mindenki tanyán lakik..
[Szerkesztve] -
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
én is nem rég vettem pont ilyet igaz 2000ft-tal olcsoban..én a kis tartostáskában tartom...és egy au4es re van rákötve....vmi eszméletlen mintha moziban lennék olyanokat dübben néha... játékkal még nem igazán probálgattam de néhánnyal azért igen fenomenális ott is...égészséggel nyüdd
-
whitehand
senior tag
na boldog tulaja lettem egy Speed-Link Medusa 5.1 Gaming Editionnak... eddigi tapasztalatok elég jok szépen hallhato merröl jön a hang mozizás is eszméletlen vele.. eddig pozitiv.. majd még irok tapasztalatokat
-
whitehand
senior tag
sziasztok ajánljatok jo 5.1es fülest! én föleg játékhoz használnám . esetleg néha filmnézés
ami fontos: jol pozicionálja a hangot
árban ami gondolkodoba ejt:
10K körül
Genius HP-5.1V 5.1 sorround fejhallgató
Zalman Theatre 6
van aki probálta mindkettöt? melyik jobb sztetek esetleg mást hasonlo árban? prohardver nem játszik debreceni vagyok esetleg magyarnyelvü tesztet tudtok vmelyikröl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest