-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,aki ps4 -et használ, segítsen már hogy a cloud 2 vagy a cloud alpha s usb kártyája az működik a virt. 7.1 el vagy csak stereo?Mert neten láttam olyan vidiket hogy frissiteni kell a fw-t és esetleg úgy megy ,bár v.ki ott is azt írta hogy neki nem működik.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,ps4 prohoz keresek vezetėknėlküli fejest,ės megláttam ezt a hyperx cloud flight-ot ,ezzel van esetleg v.kinek tapasztalata?A sony goldot nėztem eddig, de azėrt ennek mėrföldekkel nagyobb a kėszenlėti ideje.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,tud abban v.ki segiteni hogy a Siberia 100 -as mikrofonja kihuzható vagy csak annyi a mikrofon ami ki áll a füles részből?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz BoneDragon #12032 üzenetére
Én rendeltem külföldről kb harmad áron az itthoni árhoz képest.Teljesen jó,simán jobban szól mint eddig bármelyik fejesem ami volt.Azt hogy eredeti e nem tudom de semmi nem utal arra hogy nem,sem anyagminőség,sem hangzásbeli különbség nincs ahhoz képest amit itthon kapni.Mert a családban van egy itthoni vétel azzal hasonlitottuk össze.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy az ebayen található olcsó steelseries syberia v2 fejhallgatók nagy valószinőséggel hamisitványok ugye?Mert kb fele annyiba kerülnek mint itt nálunk.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Tud v,ki tanácsot adni hogy a két fejhallgató közül , easy touch 151v. zalman theatre 5.1 közül melyikkel járok jobban?
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Külpolitika
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával