Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszabee
aktív tag
Ahogy én elnéztem a proci húzása nem sokkal többet nyom a latba
[ Szerkesztve ]
-
szepsy
senior tag
Extremen akad :S
Milyen gépezet kell ennek, hogy szépen elmennyen húzás nélkül? -
TTomax
félisten
4ghz...de nézd meg a kolléga 580-asát 9550-el 3.4-en... [link]
Na mindegy,majd ha a HAF-X-be átköltözök,és levizezem a GTX-et akkor megnézem mit megy fullgázon...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
Taifa Díaz
őstag
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
JoolsNOS
veterán
Legálisan lehet valahogy konfigurálni az ingyenest?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
titán
Ez a quadro 265.90-es driver nem cseszhet be a 480-nak?
-
norb55
őstag
sziasztok!
Én is leteszteltem it megy a GTX 480 .
[link][ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
P4718
HT-ON, Turbó-OFF, H2O-IN
CPU:4.3GHz
GPU:900/1300MHzhttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
SSJPeter
őstag
válasz {Zodiac} #457 üzenetére
Nekem is visszafogja de éppen ezért kéne inkább Extreme-ben tesztelni ahol nem számít annyira a processzor és amilyen felbontásban egyébként a legtöbb ember játszik akinek ilyen karija van de mondjuk ott eléggé képregény szerű a történet.
Az új driver majd még remélem dob rajta valamennyit.
Ezek amúgy csak 24/7-es beállítások.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
titán
válasz Szabikaa20 #461 üzenetére
-
szaszabee
aktív tag
Egy Ares HD 5970 tesztet megnéznék
-
viktor82
őstag
Egy eredmény !
link”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
addikt
-
-
{Zodiac}
senior tag
válasz Szabikaa20 #433 üzenetére
Öntörvényű Sünmalac
-
Pug
veterán
Te, azért nem adják ki mert nem kapja meg az aláírást, nem mert nem akarják
Amúgy azért tessék szétnézni nyugodtan a fórumon, az nv drivereknek is ugyanúgy vannak hibáji, mint az összes software-nek a földön....
ha az ember nem szemellenzős akkor nem nehéz belátni, persze ellenkező esetben meg pontosan lehetetlen -
{Zodiac}
senior tag
rohadt hideg van srácok! lehet, hogy lehűtöm a konyhát és kiviszem a gépet egy alaposabb tuningra!
Öntörvényű Sünmalac
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a CCC-ben a Win7-től eltérő színkorrekciós rendszer van, plusz van további beállítás külön a kijelzők menüjében (szintén a CCC-n belül). Azért állítódik vissza mert a Controll Centerben default értékek vannak még mindig.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
titán
-
viktor82
őstag
válasz Motion_Blur #437 üzenetére
Nem tudom,hogy kell,de lefuttatom mégegyszer!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Eredetileg már kint kellene lennie a 265-ös drivernek. A Futuremark még csúsztatta is az november végére tervezett megjelenést, mert úgy volt, hogy a héten lesz új GeForce driver, de valószínűleg megint megbukott a WHQL teszten. Leghamarabb a következő hétre várható új eredmény. Ha jó, akkor ki lesz adva az a driver, ami átment.
Azt nehéz megcsinálni, hogy a jelenlegi driverekkel jó legyen, mert ezek lehet, hogy alapértelmezés mellett rossz profilt töltenek be. A 10.11-es Catalyst sem jó alapból, de jött a CAP4, ami már betölti a megfelelően működő profilt. Lényegében nem csak az NV-nek van/volt szüksége frissítésre.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
titán
Ertem, koszi az infot!
Azt viszont nem, hogy ha csak az uj driver tamogatja a sli-t, akkor addig miert adtak ki a tesztprogit?
Vagy ha annyira ki akarta adni, miert nem irtak meg ugy, hogy menjen a kintlevo whql driverekkel. Nem hiszem, hogy konkretan a 265-os sorozatu driverre irodott az egesz sli tamogatasa.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Futuremark most valszeg nem hibázott. A tervek szerint két hete kint kellene lennie a 265.xx-nek, de valamiért nem kap WHQL aláírást. Valami nincs rendben a 260-as sorozattal, mert a 260.99-et három hónap alatt sikerült kvalifikálni. Maximum három hét a DCT MS WHWL tesztelés, szóval legalább háromszor visszadobták a drivert. Igazából az a nagy kérdés, hogy miért nem írják alá a drivereket. Ugye ennek ezer oka lehet, így találgatni nem érdemes. Ami biztos, hogy a 265-ben van SLI támogatás a 3Dmark 11-re, csak a driver késik valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Szabikaa20 #430 üzenetére
Amit kitömörít a C:\Nvidia könyvtárba onnan indísd a setup file-al de elötte másold be a Dispay Driver könyvtárba az nv_disp.inf file-t.
-
malisonX
aktív tag
Phenom II X4 B55@3700Mhz
Asus HD6850 1000Mhz/4600Mhz -
aktív tag
válasz Szabikaa20 #422 üzenetére
3DMark11 alatt nem is kicsit, más játékoknál megegyezik a 260.99 driver sebességével és néhány kompatibilitási problémát is javítottak. (Bekapcsolt Force Alternate Frame Rendering 2-vel eddig villogott az Mplayer lejátszó és néhány játéknál villogtak a fényforrások ezzel a driverrel megszünt ez a probléma )
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Most nezem hogy nemcsak Quadrot tamogat....elvileg jonak kell lenni....
Es nem lassitja meg a VGA-t???
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
titán
Ahogy nezem tele van minden forum ezzel a mark 11 sli problemajaval. Ez a futuremark ennyire alja ceg lett, hogy 2010-ben nem ismeri fel a programjuk a sli konfiguraciokat? A professional sem, elobb probaltam, tehat nem az ingyenes verzio a gane, hanem az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
T_Stark
őstag
Na megnéztem már én is ezt a csodát
Kemény 1524 pontot sikerült magából kipréselni a gépemnekCore 2 Duo E7400 2,8GHz
2x1Gb GeIL Black Dragon 1066MHz CL5
Sapphire Radeon HD 5670 512MbSemmi sincs húzva.
[link] -
makkai
aktív tag
válasz Gaboo007 #404 üzenetére
És honnan szerezted a drivert, mert a nvidia honlapján nincs fenn a 265.90-es.
Csak valami 263.09-es,de az is a GTX500-as kártyákhoz.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
ThodEE
őstag
Igazoló
P4676
i7 930@3.96GHz
XFX5870@900/1250MHz
CPU on H2O
GPU stock cooler
Play Hardhttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Digital
addikt
válasz Szabikaa20 #400 üzenetére
Köszönöm szépen!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
kenwood3
addikt
válasz Motion_Blur #391 üzenetére
Köszi !
Ráírtam a srácra , hogy dobjon fel ide 1 eredményt ha tud ! Remélem más is kíváncsi rá rajtam kívü l !Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest