Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz Gyurma23 #3299 üzenetére
Butaság, ilyen nincs. Mármint igaz h. az e8400 már kevés egy ilyen kari alá, mivel sok játék használ 2+ magot, de ettől annak még nem kell alacsonyabb órajelen mennie mint a gyári.
Ha az órajelet, nem te tetted manuálisan alacsonyabbra, akkor viszont valszeg egy flashelt bios van rajta.
Make things work
-
04ahgy
nagyúr
válasz Gyurma23 #3297 üzenetére
Oké, hogy van a desktopon, mi elterelje a figyelmet, de ez most melyik kategóriában indítandó? Szerencsétlen kártya a gyári órajelei alatt jár...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
pszichiater
senior tag
Sajnos ez a link nem elég. FELTÉTELEK
szerk: ez a feltételek link meg nemtom mér, de nem oda mutat. Szóval olvasd el a feltételek fül alatti részt, és az alapján.
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
FaTHI
őstag
Nem tudom hogyan kell berakni a fórumba képet, de ha jól látom első vagyok a Q-procik között a ranglistán...
Ha csak a LINK elég tegyétek be légyszi![ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Készitettem egy jófajta tuningos beállitásal 3dmark11 tesztet
Alaplap: Gigabyte UD3LR
Proci: Q9550 @ 3.7GHZ
Vid kari: GTX480 MSI TF2 900/1950 en[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Kérem tisztelettel, én ennél egy darab HD5870-nel többet csináltam, 32 bites oprendszeren (köztudott, hogy azon sokkal kevesebb a pont).
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
lanw
aktív tag
válasz Motion_Blur #3282 üzenetére
Amikor kijött a 11.10 beta feldobtam simán a 11.8-ra...Na most 11.10el nyomtam egy 3d11-et , és 5k Mondom mi fene ...Ez azért furcsa ,mert előtte meg 7000 felett kaptam jócskán application profilok fent természetesen...BF3-ban meg 50 fps Ultra beállításokkal.DE nagyon úgy tűnik ,hogy valami nem stimmel...
Ja és a Vantage-t nem próbáltam még ki...Érdemes volna? Félek , hogy az UD bios frissítés nem ízlett neki...
[ Szerkesztve ]
To be or not To be
-
becsitibi
senior tag
Azt nem tudtam hogy a béta driver is listképes.
-
Gyurma23
aktív tag
válasz Cybertrone #3275 üzenetére
Sajnos csak a basic váltzatom van fent az meg ugye csak weboldalra rakja ki teszt után..... rajta vagyok már egy regelt változaton
-
Gyurma23
aktív tag
-
jones965
Modder
válasz tom_tol #3258 üzenetére
Estére én is publikálok eredményeket, addig viszont kiváncsi voltam a tiéddel azonos órajelen mennyit megy az én konfigom.
Meglepődtem.[ Szerkesztve ]
-
-
Seikai
aktív tag
Ismételten facsartam egy kis pluszt a konfigomból valószínűleg a kék neon jobban hűti a vga-kat bár ordít egy erősebb prociért de ez van majd ha lesz rá lé és nem asszonyra megy el
A kéket jobban szerető belső
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
k4rL^
senior tag
Asus K53 Llano
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #3243 üzenetére
ez nem privát kérdés akart lenni? legalább páran maradjunk már meg a topiknál.
-
04ahgy
nagyúr
válasz becsitibi #3241 üzenetére
Gyere el hozzám, és kölcsön adom egy futtatásra a rendszerem. A feltételeket megbeszéljük PÜ-ben...
(980X 5GHz...5,8GHz, ahogy óhajtod)
(6GB 2400MHz CL8-8-8-22-1T vagy 2133MHz CL7-6-6-20-1T, ahogy óhajtod)HGyu
-
jones965
Modder
válasz becsitibi #3238 üzenetére
Ha a gép túlhúzás miatt restartol, akkor a táp a kevés. Egyébként eszközillesztő hibával dobott volna ki.
Mod: megnéztem az adatlapodat, és ha a chieftec tápot használod, akkor ne is próbálkozz extrémebb túlhúzással, mert az osztott 18A-es ágak nem tudják a kártyád éhségét kiszolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
válasz subaruwrc #3232 üzenetére
Hát hát hát.....nagyon úgy néz ki a dolog hogy 932 mhz-nél sajnos megáll a kari
De az is lehet hogy az új driverrel már jobban fog menni,vagy az is lehet hogy egy régebbivel jobban menne,most különben a 280.26 van fent,amúgy egyből 960/1920/4580 próbáltam ,de ahogy betöltődött a 3 d mark 11 első tesztje azonnal restartolt a gép
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #3232 üzenetére
Biztosan csak a gyári órajelet kell a gyári feszültségen vinnie, felette semmi sem biztos, még +1MHz sem.
Úgy akartál fogalmazni, hogy 900Mhz-et 1,15V-tal általában szoktak vinni.HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz becsitibi #3231 üzenetére
előre senki nem fogja megmondani mennyit bír, a matrixon szerintem / majdnem biztos / válogatott gf 110-ek vannak. úgyhogy elég jól fog menni nagy valószínűséggel. kezdj egy olyan beállítással amit biztosan kell vinnie. / 900mhz 1.15v / aztán onnan lépdelhetsz felfele 25mhz-esével és elég hamar kiderül hol a vége. melegedéssel nem lesz problémád, a hűtés igen korrektre sikerült a karin.
-
04ahgy
nagyúr
válasz becsitibi #3228 üzenetére
Azt nem mondtad, csak ennyit: "valaki elárulhatna egy jó tuningbeállitást,csak röviden". Rövid is voltam, jó is a beállítás. Egyébként csak vízhűtés kell hozzá, nitró nem.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz becsitibi #3225 üzenetére
GPU: 1,3V
CPU: 1,6V 5400Mhz 4 mag 8 szál.
RAM: 2133MHz 1,7V CL7-7-7-20Ennél kevés jobb beállítás van.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz paster.zs #3222 üzenetére
"szóval egy gtx480 ennyivel gyorsabb? mert azok gpu-ra 6xxx potot is megkapnak."
Szóval egy GTX480 és annak drivere ennyire más architektúra, no meg a Vantage/3DM11 is nV-re van optimalizálva. nV a benchmarkokra is sokkal nagyobb figyelmet fordít a driverek esetén.
HGyu
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz paster.zs #3220 üzenetére
A PT szépen skálázódik az órajellel, a CT és a GT1-4 nem. A VGA környékén kell az okát keresned, nem a CPU-ban. A VGA pontszám a magasabb órajelű proci mellett kevesebb volt.
HGyu
-
paster.zs
csendes tag
hali.
elég érdekes, hogy a cpu első tesztnél 4ghz en megy
a harmadiknál 4.9ghz-en, de öszpontban csak 44 pontot nő az eredmégy ???ez normális?
cpu. 40x100 (4 ghz)
[link]cpu 46x100 (4.6ghz)
[link]cpu 49x100 (4.9ghz)
[link]Physics pontszám az megugrik nagyon, de az összpont majdhogynem semmit nem nő. vagy 3.8 4.0ghz en már teljesen ki van hajtva a vga azért van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Laci2277
senior tag
Jól tudod, külön engedélyezned kell, hogy egyáltalán látható legyen. Nekem is alapfeszen ment a vga, de valószínű játékok alatt nem bírna ennyit, kb ott lennék én is ahol te 861-en.
Viszont érdekes dolgot tapasztaltam, mert hiába volt 14Mhz előnyöm a graphics score neked több lett, ellenben a másik kettő meg nálam jobb, pedig a proci azonos sebességen üzemelt.
Nem baj, a lényeg, hogy frankó kis videókártyánk van. -
válasz Laci2277 #3214 üzenetére
Nem tudtalak megelőzni, 875-ön már nem futott végig a teszt, 861 nálam a vége fesz piszkálás nélkül. Legalábbis ha jól tudom az Afterburner nem állítja a feszt, ha én nem állítom ugye? Proci sem akart 3.7GHz-en menni nagyobb fesszel sem, hát ennyi van benne. A korábbi eredményem törölhető, ez úgyis jobb lett ugyanaz minden, lesz hely másnak is.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laci2277
senior tag
Én kimondottan a teszt erejéig húztam a kártyát és a procit is, amúgy a gtx480-at 800Mhz-on, a q6600-at 3200Mhz-en hajtom. Sajna ezzel a procival ennyit tud, mint azt megtudtam platformlimitem van. Látom alapfeszen nyomattad a karit, szerintem még van benne tartalék. Kösz a gratulációt.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz Cybertrone #3210 üzenetére
Nem tudtam
-
válasz apollo12 #3202 üzenetére
Köszönöm a tippet, fesz-t nem szeretnék emelni, csak a teszt erejéig emeltem az órajelet is, nekem elég ez is, csak kíváncsi voltam le tudom-e küzdeni a q6600-as rendszert, mert elsőre a proci nem vitte a 3600MHz-et, aztán sikerült, ott mertem kicsit több feszt adni.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Sziasztok!
Nemrég beszereztem a régi rendszeremhez egy kicsit újabb kártyát: MSI 480GTX Twinfrozr II és próbáltam minél jobb tuningeredményt elérni vele, hát ez sikerült.
Alaplap: Giga EP45DS3
CPU: Q9400 3.6GHz
RAM: 2X2GB DDR2 Kingston HyperX 1066 (900-on ment, 5-5-5-18)
Remélem még felférek a 2-es kategóriába.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest