-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
1200w, teljesen rendben van szerintem, akárhol olvatam eddig erről , mindenhol 1200w ot ajánlottak a 2x6990 rendszerre, tehát nem valószinű, a másik ha kevés lenne, lekapcsolna, vagy valami hasonló dolog. Olyat láttam, hogy igencsak alacsony volt az fps szám mert kevés volt a feszültség, mondjuk a vga pontod jónak tűnik. Én 15k körül kapok a 6970+6990 re, majdnemhogy alapfeszen,de a 4. mag nem ad soha sem túl sokat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
Az kemény ugyanannyi pont
[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
6239 pont, 6970el.
Csak azért akartam lefuttatni , mert valamiért ha tri fire ben, megy a rendszer, (6990+6970) msi afterburnerrel húzom a kártyát kb 5 mhz el se tudom emelni.
Catalystal megy szépen 950 mhzen, de ugye ott meg nem tudom följebb vinni
Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? A kártya gigabyte vízhűtéssel , ami elég vicces totál elfelejtettem bedugni a ventiket a nagyobb radin...[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
-
A.tessz
senior tag
válasz subaruwrc #2735 üzenetére
"Ha megvizsgáljuk az eredményeket csak a túlsúlyos graphics score miatt vezetsz / még / ami 3D11-ben kijön, de mint a példa mutatja Vantageban nem mentél vele sokra."
Ez azért fordítva is igaz, csak , ti ugye a túlsúlyos cpu score miatt vezettek és ugye azzal dmark 11 ben nem mentetek sokra, ezt nem kötekedésből írom csak azért megjegyezném, de félre ne érts mind a két eredmény szép, teljesen mindegy ki - mi miatt az első!
-
A.tessz
senior tag
válasz Overlocker #2774 üzenetére
Ez nem semmi gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest