Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
04ahgy
nagyúr
Több dolgot is jelent. Egyrészt azt (hogy ne kelljen offba tennem), hogy a 3DMark 11 nem annyira CPU orientált, mint a Vantage. Másrészt meg a megérzésed nem csal, ifjú padawan.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
helkis
veterán
-
asuspc96
őstag
feltűnik sok-sok ismerős név Hajrá
81. 1768 pts 326 pts 1442 pts 04ahgy Xtreme 3D Team Hungary
259. 899 pts 664 pts 235 pts Achill3uS Team OCX
270. 861 pts 0 pts 861 pts joshua7 3Dmarkillers
286. 811 pts 533 pts 278 pts over@locker886 Team OCX
293. 802 pts 469 pts 333 pts subaruwrc Xtreme 3D Team Hungary
382. 658 pts 470 pts 188 pts toyone Xtreme 3D Team Hungary
424. 581 pts 89 pts 492 pts Johni5 Xtreme 3D Team Hungary
496. 517 pts 0 pts 517 pts helkis 3Dmarkillers
726. 330 pts 141 pts 189 pts tom_tol 3Dmarkillers
786. 298 pts 42 pts 256 pts Zsolo Xtreme 3D Team Hungary
792. 291 pts 26 pts 265 pts jones965 3Dmarkillers
871. 250 pts 218 pts 32 pts Ze_Mester HUN eXtreme OC Team
1073. 180 pts 178 pts 2 pts lipi67
1174. 148 pts 83 pts 65 pts akoska07
1300. 123 pts 56 pts 67 pts ffodi Xtreme 3D Team Hungary
1603. 81 pts 73 pts 8 pts Soak
1642. 77 pts 56 pts 21 pts jugeen OCTeamHungary
1665. 76 pts 11 pts 65 pts kop8
1725. 72 pts 8 pts 64 pts baalint
1823. 63 pts 48 pts 15 pts ADAM1337Itt, hogy zajlanak az események ?
Alapít egy-egy személy csapatokat és azokhoz lehet "társulni" ?
Gondolom ide nem érdemes benevezni két "nyamvadt" 6970-elasuspc96
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
-
asuspc96
őstag
És mennyit számít az aero ?
Mind pontszámban mind pedig memóriában ?asuspc96
-
asuspc96
őstag
Jó reggelt !
Észrevettem egy érdekes dolgot !
Mindenki aki "függő" e téren az nem az aero felületet használja....Na ez miért van ?
Több memóriát szabadít fel ? (tudtommal 300-500Mb) ha tévedek javítsatok kiasuspc96
-
04ahgy
nagyúr
válasz zolee5016 #4780 üzenetére
Pár megjegyzésem van csak:
- nem 3d markt, hanem 3DMark.
- ha Vantage, akkor ez a te topikod, ez a 3DMark 11 topik.
- GTX460-nal SLI-ben helyén van az az eredmény.
- amit kaptál, az a végpontszám. X jelenti benne az extreme presetet. Más a felbontása (nagyobb), meg a képminősége, mint a P-nek (performance). Jelentése semmi egyéb ezen kívül.
- szokott néha laggolni, normális. Főleg multi-GPU esetén, mikoris kevés neki a VRAM, ez az X presetben nálad simán előfordulhatott.
- a hőfokok jók.
- a stabilitásról annyit, hogy a rendszered legalább nem totál instabil, de játékok alatti stabilitáshoz nem elég a Vantage alatti stabilitás. Vantage alatt legtöbbször "többet bír".
- Ezt most vedd válasznak, és a másik linkelt topikban ne kérdezd meg ugyanezt újra. Ha azonban további kérdésed van, azt meg csak ott kérdezd meg (itt ne). A két topikot kb. ugyanazok az emberek olvassák.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
zolee5016
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Ma csináltam egy 3d markt vantage tesztet és véletlenül extreme módba futtattam le .Amit kaptam eredmény: X14808 ????? Ez miez?
Bocs hogy lámáskodom de ez jó érték ,vagy mit jelent? Stabil a rendszer? Volt,hogy olyan laggolást csinált aszthittem kifagy de nem tette!Az afterburner szerint 53,illetve 52 fokig mentek fel a karik.El szeretném adni őket és a vevőnek kellett a teszteredmény (590-re váltanék) A konfig az aláirásban van, Köszi ha valaki válaszra méltat![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
monosz
őstag
-
7
addikt
Nyugi!
-
Johni5
őstag
Alap 2500K és Asus HD5870 4562 CCC a gyári beállítással.
-
asuspc96
őstag
-
04ahgy
nagyúr
válasz asuspc96 #4758 üzenetére
Sokszor van olyan, hogy valami konkrétan nincs leírva, de kiderül a szövegkörnyezetből.
A KRESZ-ben sincs leírva jó pár dolog, elintézik annyival, hogy kölcsönös udvariasság, előzékenység. Szerepel továbbá olyan, hogy az "időjárási-, útviszonyoknak és látási távolságnak megfelelő sebesség" , nincs konkretizálva, mégis szerepel.
A vasútnál is a minden utasításnál fontosabb F.1. sz. Jelzési Utasításban az szerepel, hogy minden nem külön részletezett, de kérdéses dologban az "Utasítás szellemében kell eljárni!".
Te nem listára kerülés és a Feltételek szellemében jártál el. Ilyen is szerepel ugyanis:
"4. A topikba publikáláskor írjátok le a vga gyártóját, a driver verzióját, a processzor órajelét, amennyiben nem derül ki a képről!" - számomra logikus, hogy mindennek ki kell derülnie. Ebből következik, hogy kell a GPU-z, mert az informatívabb.HGyu
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz joshua7 #4757 üzenetére
"3. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két Cpu-z ablak, egyikben a processzor, másikban a memória (SPD és alaplap fül nem kell) és egy Gpu-z (vagy MSI Afterburner) ablak."
Na akkor most eszik vagy isszák ?
Mond meg ha bajod van velem ne kerülgessük a forró kását....
MSI Afterburner csak úgy megemlítem kijelöli, hogy mennyi GPU megy...
(GUP1;GPU2;stb....)
De tudod mit ? Nem érdekel....innentől csak Neked GPU-z lesz
Mindenki más Rajtad kívül teljesen korrekten elmondja mit kell Te meg itt alacsonyítgatod az embert....asuspc96
-
04ahgy
nagyúr
válasz asuspc96 #4753 üzenetére
VGA típusa? (GPU-Z ablakkal jobb lenne a screenshot, vagy Afterburner mellé megnyitott GPU-Z.vel. Elférnek azok együtt.).
A RAM-on kicsit húzz, ne 1333MHz CL9-ben menjen, és akkor több lesz a CPU pontszám és a combined.
HGyu
-
asuspc96
őstag
-
asuspc96
őstag
Kérném listára a képet !
Beállítások:
- 3dmark11 alapértelmezett
- CCC defaultköszönöm, asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Hát igen, a 3d11 úgy viselkedik, ahogy kell, de a heaven nem, abban ilyen órajelen simán 3000 felett kellene lennie a pontszámnak, sőt.........
helkis:
Nagyon korrekt, na majd ha hozzám kerül az egyik.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
helkis
veterán
válasz jones965 #4746 üzenetére
ezt majd még megteheted , addig talán egy friss driver is beszalad..
végén kiderül, hogy a dm11 is csak egy cputeszt?
BMW001 - nem, sima hűtött víz, így olyan +15-16fokos a víz, a proci max 50fok terhelve..
+amikor már kb tudom, adott tesztben mi a cuccok vége, akkor stabilításképp nyitok egy ablakot.[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz jones965 #4743 üzenetére
köszi, asszem megoldottam a zero-core problémáját..
eléggé zavaró tud lenni valóban..+szomorúan látom, hogy sandE-vel nem tudok még egy ennyire gpuórajel függő programban sem versenyben lenni.. kéne még egy jó 100mhzet találnom valahol..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
04ahgy
nagyúr
Nem is tudom mi a bajod, neked a 3D11 "adja", neki meg a Heaven. Nem is tudom hol olvastam, hogy te azzal hadilábon állsz.
HGyu
-
vazzz
őstag
válasz Cybertrone #4736 üzenetére
Csak azon látszik, hogy 4,8ghz-en megy a proci... amúgy semmi szükség nem lett volna rá.
Ja, és Zotac gtx470. -
Cybertrone
veterán
A Trial AIDA kellet a háttérbe mint egy falat kenyér
Egy pillanatra adsz neki terhelést, print, és kilövöd a terhelést alt+f4-el...[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
vazzz
őstag
Üdv!
Lőttem én is tesztet a gtx470-2500k párossal:[link]
Ha felkerül, megköszönöm.
Amúgy a procin egy összekókányolt gigabyte rocket hűtés van, a vga-n viszont egy Accelero Xtreme plus II. Ram 2x2gb CSX 1333mhz, semmi extra, táp Corsair VX450. -
ffodi
veterán
válasz jones965 #4730 üzenetére
Szép! Kellene egy erősebb procit szereznem, mert az fogja vissza a pontokat.
Egyébként valami szerintem nálad nem OK, vagy a vram sávszél fogja vissza a teljesítményt, mert közel azonos GPU órajel mellett nekem jelentősen több a "Graphics" pontszámom........ ......e mellé kéne a Te procid, vagy egy jobb 2600k, és akkor 11k nem jelentene gondot.
helkis:
Akkor abból a fajtából egyet szeretnék kölcsön kérni, amelyik a legjobban megy.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #4726 üzenetére
Jaja, gyenge procival.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Csináltam egy a PH szabályainak megfelelő tuning eredményt. Kérném szépen a listára.
2600K@5102MHz
16GB DDR3@2134MHz
Sapphire HD7970@1290/1950MHz, Catalyst 11.12, hűtés gyári, szobahő 20°C, ablak nyitva."A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
04ahgy
nagyúr
válasz .:Kristian:. #4721 üzenetére
Nem tudom, nekem mit hozott be az előbb, azt sem tudom, csináltál-e vele valamit, de most jó.
Lehet nem felkelés után kellene ezeket néznem?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz .:Kristian:. #4719 üzenetére
A screenshoton nem látszik a végpontszám, a GameTest, PhysXTest, CombinedTest pontszám, és GT1, GT2 pontszáma. Nem listaképes. Igazából nem is tudjuk mennyi.
HGyu
-
.:Kristian:.
addikt
Poénból toltam én is egyet a notimon.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Jones965, tom_tol, ismételten szép eredmények!
HGyu
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #4713 üzenetére
Te csak azt hiszed. Délután 1/2 órámba telt, mire elindítottam a rendszert.
Csodálkoztam, hogy + 82°C-os a cpu. Ellenben utána már nem volt gond a melegedéssel.Úgy tűnik kevés a fagyálló aránya a -14°C hőmérséklethez.
Este szét is szedtem a rendszert. -
MPowerPH
félisten
válasz jones965 #4711 üzenetére
Főleg, hogy egy bizonyos hőmérséklet után egyszerűen megfagynak a heat-pipe -ok. Na akkor van igazi szívás. Nekem a procihűtőn ez történt, és nem értettem miért fagy ki a Win. Aztán nyitottam egy Core Temp -et. Gyorsban off, és jött a hajszárító, mielőtt még tényleg szétfagynak.
Don't Tread On Me
-
-
Cybertrone
veterán
-
ffodi
veterán
válasz jones965 #4705 üzenetére
Ha jöttök helkishez, látogassatok meg legyetek szívesek engem is legalább egy vga-val. (nem lakom messze)
Szerk.:
Cybertrone:
Inkább ellenfél. Így legalább érdekes lesz a verseny.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #4704 üzenetére
rajtam nem múlik, max a közeledő havazáson.
-
jones965
Modder
Köszi cyber & helkis.
helkis: rajtam nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest