Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
haliho
nem kell azert tobb polyt beleeroszakolnod csakmer 2 fele shadert szeretnel rarakni, foleg ha nem jatekba kell. Rajzolj csak PSben egy maskot ahol egyik anyag fekete masik feher aztan maxban dobj ra modellre egy blend materialt. Egyik shadernek kossd be fem shadered masiknak meg uveget, masknak pedig a PS-es maskod.
Raertem, ugyhogy tess:Az en tapasztalatom eddig az, hogy nem erdemes egy bizonyos bonyolultsagi szint felett masbol kiindulni mint egy szimpla plane vagy box. Tobb idod elmegy a loop-ok osszehazasitasaval, felesleges elek elkotozgetesevel mint amit megsporolsz. Nekem vhogy mindig nehezebbnek tunt egy alapjaban szar, bonyolult format megfelelo alakura gyurni, mint 0rol felepiteni. Mondjuk ez sajat velemeny, lehet masnak mas fekszik.
ui: fiuk-lanyok, hasznalta vki mar UV Tweak tool-t? most talaltam ra, eszement jo! Viewportban tudod ecsettel tili-tolizni UV-t, hah! Mennyorszag!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9