Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    Köszönöm mindenkinek a képem értékelését.

    (#32607) rumos14: 3,4 :R , az 5. különösen tetszik, bár egy kicsit bal felé rakhattad volna a követ, úgy nagyobb egyensúlyba lenne a kép. A 7. nél is egy ici picit jobbra mentem volna (ha lehetséges), csak hogy a vonalak kétoldalról alulról vezessék be a szemet.
    De így is elmennének egy kiállításon, vagy egy utikönyvben. :R

    (#32596) gzola: csak megjavult az a fókusz. :) Téma *-os 5-ös. Itt a tartalom a lényeg, ezért nem kezdem el boncolgatni a részleteket.

    (#32588) forceberg: látszik, hogy kísérletezel. Milyen szögből lehetne még ábrázolni, merthogy a hagyományos beállításokkal megvan mind. De ezek így nem a legszebbek. Pl. egyszer valaki humorosan megjegyezte a fórumon: rovart nem lövünk seggbe. :) Ilyen extrém szögekből sose lesz elég nagy a mélységélességed. Esetleg, ha 10x10 pontból álló képméretre kicsinyíted le. A második még tetszik a szinei miatt.

    (#32586) rauschie: szerintem elég lett volna egy sima hosszú expos felvétel. HDR akkor kell, ha olyan nagy látott képrészlet dinamikája, amit már nem fog át a fényképezőgép. Na most az éjszakai látkép ilyen távolságból nem tartozik közéjük.

    (#32583) skiny83: ezekhez nincs mit hozzátenni. Nagyon szépek. Talán az utolsónál kicsit zajosnak látszik, de egyáltalán nem zavaró.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák