Megint csak egy klisé-fotó, de egész tűrhetően sikerült:![[kép] [kép]](http://farm2.static.flickr.com/1138/604897675_6c4bec757c_m.jpg)
[link]
Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!
Megint csak egy klisé-fotó, de egész tűrhetően sikerült:![[kép] [kép]](http://farm2.static.flickr.com/1138/604897675_6c4bec757c_m.jpg)
[link]
Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!

Jó kis háttérkép lenne, kár, hogy a legfényesebb háttérrész nem a főalak mögött van.

De jóó! Voltam a Flickereden, és a képeid még ábrázolnak is valamit! 
Kérek még!
[Szerkesztve]
Ketto, csipkebokor vesszo!

Köszönöm az elismerést! 

a mozis nagyo ott van
csak egy táma hiányzik bele, mondjuk egy akt-szerűség 
A vér nem válik VAZZE!™

a villám nagyon odabax, tudnál nekem küldeni egy eredetit?

A vér nem válik VAZZE!™

a második tényleg szép lett így ''csupaszon'' is. megnézném szívesen háttérképnek 1680x1050-ben 
A vér nem válik VAZZE!™

Persze, állj ki a rétre esőben egy vasrudat a fejet fölött lóbálva, földeld le, én meg előásom az ''Tanuljunk könnyen, gyorsan időjárásmágiát'' c. könyvem

Na de komolyan: az eredeti eléggé sz*rrá égett, nem kevés HDR-ezés kellett a visszahozásához.
A színes változata így nézett ki eredetiben:
[link]
...és utómunka után (5db TIF-ből HDR):
[link]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Haveromnak nem jött össze, én voltam a gyorsabb 
[link]

Nekem jó, amit belinkeltél, csak eredeti méretben kellene
Egyébként példaértékű az utómunka 
A vér nem válik VAZZE!™

Jók lettek a karoló pókos képeid, viszont megpróbáltam volna még közelebbről is leképezni az állatkát.
Mercutio_
Köszi szépen.
drkbl
A csillagkapus képed nagyon ötletes, grat. 
Hydra SR
Nagyon ott van a villámos képed, főleg a feldolgozott.
[Szerkesztve]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
1-2 bocis kép.
Mondjuk az öreg besz@r@tott, amikor rámfújtatott egyet. 
Egyből lestem, hol tudok kibújni a villanypásztor zsinórok között. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

boci-boci tarka....
Király kis múúúúúúúúús képek 
PENTAX

na ezek azok a képek, amelyek láttán sírhatnékom támad, hogy nincs még gépem

az első nagyon esztétikus lett, a 4ik jó pillanat, de ott a legszerencsétlenebb a megvilágítás, az utolsó meg nagyon érdekes perspektíva, nagyon tetszik.
Milyen obival készültek?
A vér nem válik VAZZE!™

A második és a hatodik nagyon jó kép lett. 
A villám látszólag belevág a toronyba, ami ettől látszik világítani.
A többin kicsit céltalanul cikázgatnak.
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Nekem a negyedik tetszik, bár erősen kőrbevágnám,
hogy a jószág hangsúlyosabb legyen.
BEE

Szerintem még mindig az FF a legjobb verzió.
BEE

Igen, nekem is az tetszett, ezért is azt töltöttem fel 
orbano: a teljes méretűre más utómunka kell. Ha hazajöttem, megcsinálom de most épp hosszú utazásra készülök. Ha elfelejteném, szólj rám
Július 2-án késő este jövök haza.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Az első, a harmadik és a negyedik nekem bejön. 
Én már azon is elgondolkodtam volna, hogy bemásszak-e a kerítésen belülre.

Köszönöm !
Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

Az első és a harmadik klassz ''tanulj tinó, ökör lesz belőled'' páros, külön jó pont a fülek összehasonlíthatósága a ''fülbevalókon'' keresztül 
A második jobb lenne valami ''rejtőzködős'' állattal, pl. nyúllal. A negyedik nagyon tetszik, úgy tűnik, mintha montázs lenne a megvilágítás-különbség miatt... Az utolsón Dorog a háttér?
PS: Köszönöm a véleményezést!
Szala: A leveles jó, viszont szerintem ősszel jobban mutatna. A kiszáradt fát talán olyan megvilágításban kéne lekapni, amikor a Nap nem süt rá, világos foltok nem szakítják meg a vonalait - akkor a ff verzió is látványosabb lenne szvsz.
[Szerkesztve]

Kellemes utat neked!
Remélem a géped nem felejted itthon, akksi feltöltve, memoriakártyán elég hely legyen!
Várunk vissza Július 2-án sok-sok fotóval!
[ Nyolc éve a PH!-n ] Press any key to continue ...

Köszönom szépen a véleményeket Mindenkinek. 
Kérdésekre válaszolva :
- Canon EF 70-200mm f4.0 L IS USM volt a bűnös
- Igen, a dorogi szemétégető kéménye látszódik a távolban.

Üdv mindenkinek.
Szombati repülőnapon készített képek közül egy csokorra való, mindenféle utómunka nélkül.
Tudom, hogy nem precízen elhelyezett témák, stb, de örültem, hogy az adódó egy-egy pillanatból, és lehetőségekből ennyi is lett.
A gép Fuji S5600.
[link]

Köszi. Próbálni én is próbáltam volna, de sajna ennyit tud a kitobi. Csináltam egyet más kivágással, ezen már lényegesen nagyobb a pók.
[link]
Ez így szép és jó, de az a baj, hogy ez így az eredeti kép kb. 15%-a, webre ugyan jó, de már 9x13-as képet sem igazán lehetne belőle nyomtatni.
Egyik barátosnémet bekapta a gépszíj, és egy 2000-es gyártmányú 3 megapixeles Nikon P880-al (aminek képminősége messze veri szvsz a mostani húszezer megapixeles szappantartókékat) fényképezgettünk párat, ezek az ő képei (természetesen a beleegyezésével közzétéve):![[kép] [kép]](http://tatukepek.uw.hu/P01.jpg)
[link]![[kép] [kép]](http://tatukepek.uw.hu/P02.jpg)
[link]![[kép] [kép]](http://tatukepek.uw.hu/P03.jpg)
[link]
Különösem a másodikról érdekelne vélemény, mert nekem igencsak tetszik, de szerinte egyáltalán nem lett jó. A harmadiknál egy üveg mögött volt a növény. (Gazt akartam írni de csaknem
)
[Szerkesztve]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#3032) D4rkm4n válasza Szten Márs (#3031) üzenetére
A második nem lett túl jó... Szerintem. A harmadik viszont nekem nagyon tetszik. Olyan, mintha vízfestékkel készült volna. 
[Szerkesztve]
(#3033) Smogus válasza Szten Márs (#3031) üzenetére

A második nagyon jól néz ki kicsiben, aztán nagyban már nem annyira, nem az életlenség a baj, hanem hogy igazán éles rész nincsen rajta, kellene rá valami szerintem
A kompozíció és a színek nagyon jók
Grat, probálkozni kell a technikával
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Egész jó kompozíciókat hoztál össze időnként.
Az ejtőernyősök többsége tetszik.
BEE

mindjárt sírok
elképesztő ez az obi. az IS mennyire jó rajta? mik a tapasztalataid az obival? barátom most készül venni egyet.
A vér nem válik VAZZE!™

Én is csak azt tudom mondani, hogy helyenként egész jó. Az utómunkát pedig nem szabad elhanyagolni.

Kevés FF képeim egyike.
[link]
Kinek hogy tetszik ?
BEE

Nem rossz a téma a és a kompozíció tetszik, én mindig azt modom magamnak, hogy egy ff képre kell a fekete és a fehér, szerintem jót tesz ennek a képnek egy kis vörösszűrő effekt
Ha nem baj akkor megcsináltam gyorsan PS-ben
Remélem nem baj, én így gondolnám, vagy még lehet hogy mégerősebben
[link]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Nem gond, de én direkt csökkentettem a kontrasztot,
mert egy lágyabb tónusú képet akartam. 
BEE

Kicsit kontrasztosabb lett az én változatom ez igaz, de nem a kontrasztott növeltem, hanem az árnyékokat húztam fel egy kicsit, persze a tied is járható út, valamikor kifejezetten jól jön, hogy csak szép tónusű szürkék vannak a képen, csak a témához ez jobban tetszett nekem 

Ez is majdnem csak a vörös csatornából készült, de nem akartam rá feketét
hogy egy nyugalmasabb kép legyen.
BEE

Ez mind rendben van, a képpel együtt 

Nekem is a karakteresebb Smogus-verzió tetszik inkább, a sötétebb ég hitelesebb, a lágy ''elmerengő'' kép szvsz. nem megy a kivégzés tényéhez, max. a ma már üres kereszthez.

csatlakozom. ráadásul a BEE-s verzióban a téma tónusa megegyezik a háttérrel. Smogus-é pedig az erős árnyékok miatt kiemeli, így érdekes lesz a téma, lesz rajta néznivaló.
A vér nem válik VAZZE!™

Sok kép készült az elmúlt pár napban, jó ezt látni, hogy végre jól megy a topik.
Sok kép tetszik, de idő híján csak pár embert emelnék ki.
Hydra #2994: Nagyon jó képek, csak csodálkozom miket művelsz te állat.
#3009: Itt az utómunkáról nem is beszélve. Érezd magad jól finnországban (ha most oda méssz), és várjuk a képeket is természetesen.
Biggamer #3015: Ezek nagyon jók lettek, tetszenek. Hálás témák a bocik, lehet róluk jó képeket csinálni, grat ezekhez. Nekem a negyedik jön be legjobban. 
BEE #3038: Tetszik ez a kép, jó szögből, jó vágással... Van mondanivalója. Smogus veziója viszont szerintem is jobb hatású.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Ne sírjál. 
Nagyon jó az objektív, viszont madarazásra kevés a 200 vég.
Ezért fogok majd venni vagy később egy Sigma 50-500at vagy egy fix Canon 400 f5.6 L -t.
Jó az IS, viszont van amikor kikapcsolom, vagy mindkettő módban lövök, ha van rá lehetőség.
A 70-200 2.8-at nem nézegette a haverod ( vagy a 2.8 IS-t ) ?
Jinxx
Neked is köszi a véleményt a bocikról. 

Na heló.
Az alábbi optikákat tudnám Neked ingyenesen prezentálni :
- AMARS /S 4.5/105 kettő darab
- EMITAR/S 4.5/80
- MIKAR/S 4.5/55
Ezen kívül még van 4 doboz 36 kockás ILFORD PAN 100 ( DX 135 ) fekete-fehér negám ( 2002-es gyártású, sötét helyen tárolt ) ha érdekel.