Nekem az első nagyon tetszik
, a másodikon kicsit erős a képzaj a kisujjon.
Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !
(#14001) johnjohn válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

Nekem az első nagyon tetszik
, a másodikon kicsit erős a képzaj a kisujjon.
Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !
(#14002) E-scapegoat válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

Egyértelműen az első a nyerő. Nagyon szépen látszik a bőr textúrája és nincs semmi a háttérben, ami elvonná a figyelmet. Tetszik! 
[ Szerkesztve ]
"Just freedom is only a hallucination / That waits at the edge of the distant horizon / And we are all strangers in global illusion / Wanting and needing impossible heaven"
Köszönöm mindhármótoknak!
Örülök, hogy tetszik 
Egyébként szerintem is kifejezetten az első a jobb, csak a barátnőm erősködött nagyon, hogy a második, de akkor asszem leszavaztuk.
Fasírtsütés közben készült kép, így a hüvekujjon látható izé nem bőrkinövés, hanem egy nedves kenyérmorzsa, csak sehogy nem tudtam maszatolás nélkül leszedni
Így ott maradt, de még majd nekiesek.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#14004) E-scapegoat válasza Szten Márs (#14003) üzenetére

Fasírtsütés? Azt hittem kézmosás. 
"Just freedom is only a hallucination / That waits at the edge of the distant horizon / And we are all strangers in global illusion / Wanting and needing impossible heaven"
(#14005) BEE válasza stefanitsr (#13990) üzenetére

Szép virágok, nagyon jó fotó ! 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
(#14006) nervus.v válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

Nekem a sötétebb jobban bejön, jobb a hatása is. A másikon szerintem zavaró a háttér.
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
(#14007) Cassidey válasza Szten Márs (#13999) üzenetére
az elso, es szuper!
(#14008) BEE válasza E-scapegoat (#13993) üzenetére

Az első jó lett, egyetlen hibája hogy az arcok árnyékban vannak.
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

runner 125 és Szten Márs
Köszi a véleményeket és az utómunkát
! Tényleg érdekes fekete-fehérben is, valamint a kontrasztosítás is dobott rajta. Nekem ilyesmi nem jutott volna eszembe 
1010: Nálam a pókok nem húzzák sokáig ha meglátok egyet az nyekken
Azért kíváncsi vagyok miket találtál..
stefanitsr: nagyon szép a virág makrod
(#14011) ksanyo válasza Szten Márs (#13999) üzenetére
Tetszik a kép. Hogy csináltad, hogy a háttér ilyen sötét lett? Szimpla árnyék vagy valami trükk? Bocsi ha láma kérdés 

(#13993) E-scapegoat:
a második nekem hádéeres, szimplán sok.Ettől még persze lehet jó. Az első viszont szép, jó a háttér és a tónusok, a fények is tetszenek. Az arcok... hát ja. Akkor lenne tökéletes de nekem így is tecc.
(#13995) sztyui2:
Szerintem ez a legjobb a sáskásokból!
(#13999) Szten Márs:
Jóóóóó! Szerintem is az első.
(#14009) DewiL:
ez is hádéer, gondolom
de itt már nem azt látom hogy valósághű akarna lenni színileg, csak kifacsart lett, hanem meg se próvál valósághű lenni; mintha eleve meseszerű hatás lenne a cél. Ahhoz pedig jó 
[ Szerkesztve ]
"Kreatívkodjunk!" PH!otóstopik: http://bit.ly/N1Tlv4 Csevely: http://bit.ly/L1DLFL Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje takarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

igen hdr, de az a vicc hogy ez tényleg így nézett ki (a kép kontrasztosabb kicsit) minden fa sárgába/narancssárgába borulva és mindezt bevilágította a lemenő nap fénye
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
(#14014) Szten Márs válasza ksanyo (#14011) üzenetére
Photoshopban a curves görbét bizgeráltam hozzá. A curves görbébe általában egy S betűt szoktak tenni, néha jót tesz a képnek, azaz az alsó részét egy ponton megfogod és lefelé húzod, a felső részét meg felfelé. Itt az alsó része lett elég szépen lehúzva, a felső részéhez így hirtelen nem is tudom, hogy hozzányúltam-e. (Nem tudom mi a magyar neve a curvesnak tekintve, hogy nem használok magyar PS-t.) Mondjuk ehhez az is kell, hogy az eredeti megvilágítás is segítse és lehetővé tegye ezt a fajta utómunkát, azzal meg éppen szerencsém volt.
j.bravo, nerv, Cassidey: Köszi mindhármótoknak! Úgy tűnik elég egyhangú lett a szavazás, mondhatni KO 
[ Szerkesztve ]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Megkésve bár (de törve nem
) én is reagálok.
Dewil: fantasztikus színei vannak,grat! nekem ált. bejönnek ezek a paszteles színek,az ég nagyon bejövős!
Szten márs: igen,egyértelműen 1. fórum vs. barátnő 4:0 
Cassidey: nagyszerü képek,mindig olyan jó színei vannak a képeidnek,meg úgy ált. minőségileg nagyon rendben vannak!

[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Nekem nagyon tetszik. Én is erőltetem mostanában a panorámázást, de egyenlőre megosztásra méltó képet még nem sikerült alkotnom. (Szükségem lenne hozzá egy állványra az egyszerűség kedvéért.)
(#13865) Fejo: Szépek a levelek és ez az átlós vonalvezetés nagyon illik hozzá.
(#13884) menin: Már-már absztakt. Bejövős ahogy a sötétben meg van világítva.
(#13888) zsity: Nem rosszak, csak kár hogy mindkettő dől...
(#13896) Cassidey: 
(#13912) Viszlát: Hangulatos lett. 
(#13922) sztyui2: Fotogén egy sáska... 
(#13943) stefanitsr: Annak ellenére hogy nem szeretem a lovakat, a kép nagyon tetszik. Gratulálok!
(#13956) Viszlát: Én is lemaradtam róla. De szép volt...
(#13960) Terapeuta: A 3. hangulatos, nekem tetszik.
(#13965) Viszlát: Nagyon jó fotóalany a kislány. Ha jól emlékszem őt mutattad már korábban, akkor egy csokorral a kezében. Jó képsorozat!
(#13967) Cassidey: Jól elkaptad megint a gyerekeket. Hivatalos gyermekfotós címet én neked adnám... 
(#13972) Alvin_ti4200: Szép helyen jártál. Készültek szép képek.
(#13975) Motion_Blur: "Kocka-művész"
Viszont tetszik. Jók a fények.
(#13983) ksanyo: Határozottan jobb lett.
(#13990) stefanitsr: Gyönyörű színek!
(#13999) Szten Márs: Az első verzióra szavazok... Olyan elgondolkodtatós. Tetszik
(#14009) DewiL: Érdekes színek, viszont tetszetős. 
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.
Szépek lettek! Én is gondolkoztam hogy kimegyek a temetőbe...olyasmi képed nincs, amin messziről sok pilács lászik, ilyen "temető látkép" -szerű? Gondolom ezeket állvánnyal csináltad?

szepek
a masodik tetszik a legjobban, tok jo, h a kozepson van egy virag
es jo az atlos szerkesztes is.
ez ilyen félpanoráma-szerűség? kicsit többet hagytam volna az égből. amúgy nagyon mimőségi kép, minden pixelnek megvan az információtartalma 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm ! Nem teljesen 180 fokos látószög, sajnos ,mivel kézből készült az égből vágni kellett az illesztések miatt.
Hű ! Ez kafa lett! Gratula!
nagyon jol sikerult 

Köszönöm a véleményeket . 
Nagyon jó lett az esztergomi panoráma képed. Gratulálok hozzá! 
(#14028) runner 125 válasza johnjohn (#14020) üzenetére

Fu,ütős valóban.
Bocs a buta kérdésért; Ehhez panorűmafejet használsz vagy csak szimplán állványról lőtted,és progival rakod össze?
Köszi
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#14029) Fejo válasza runner 125 (#14028) üzenetére

Idézet johnjohn hsz-éből:
"Köszönöm ! Nem teljesen 180 fokos látószög, sajnos ,mivel kézből készült az égből vágni kellett az illesztések miatt."

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

Nagyon szép kis képek.
Ha nem halottak napja környékén keletkeznek, azt " mondanám " hogy nagyon hangulatosak.
Vitted az állványodat is a temetőbe ? 
johnjohn
Látványos kis panoráma és a jó idővel is szerencséd volt, grat. 
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

Ez nemsemmi..
lehet hülye kérdés, pls ne röhögjetek majd
írtad hogy te raktad sorba a képet, szóval gondolom nem a fényképező panoráma funkciójával csináltad, hanem egymás mellé raktál x db képet progival ugye? 
Szerk.: csak mert ha én bekapcsolom a panoráma funkciót akkor nagyon keskeny képet csinál, csak oldalra lesz hosszú :S
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Nikon D 200--Nikon 18-105---5 db kép--Panorama Maker 4 Pro. Az eredeti méret 12236 X 2403.

Szép helyről szép képek, gyönyörű színekkel ! 
szóval kell a "vas" is hozzá...
full méretben is ilyen gyönyörű, részletgazdag, éles a kép?

Úgy szebb, szerintem, de 16 MB a mérete és nem tudtam feltölteni sehová.
Megpróbálom a freemail-címedre átküldeni.
[ Szerkesztve ]

Van nekem mára egy virágom, romos épületem, turulom, és egy parkom
http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/
Köszönöm a véleményeket! 
johnjohn: Nagyon szép lett! 
ksanyo: Igen, állvánnyal vonultam ki a temetőbe. Nem éreztem sértésnek a kis fotós akciómat senkire nézve, de azért félve fényképeztem. Csak a gyertyákra mentem, sírkövet, komplett sírt vagy fejfát nem fotóztam...
Cassidey: Van más verzióban is, azon közelebbről látszik a rózsa.
biggamer: Aktuális volt a téma, ilyenkor lehet válogatni a sokféle gyertya közül.. Igen vittem az állványt is, de egyszer sem nyitottam ki teljesen, nehogy útban legyek valakinek. Valamint szokás szerint csodásak az ausztriai képek! 
Brian_RL: A "romos épület" tetszik. 
Délután találtam egy állványt [nem loptam és nem is kukáztam] (valami Edixa S-200). A fejet kivéve hibátlan, viszont a fej nem cserélhető. Kotyogott, hát megszereltem. Most olyan, mint egy Hama újkorában. Szóval műanyag, de azért egy zsebgéphez vagy egy kompakthoz elég.
[ Szerkesztve ]
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.
(#14039) dabgergo válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

Szten Márs: az egyes kezes kép nagyon tetszik! 
johnjohn: tetszik nekem is a panorámád! Fölül ténlyeg elférne egy kicsivel több ég.
[ Szerkesztve ]
utólag a nézve nem működik a link.
tengerpart
kaktusz1
kaktusz2
virág
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

Szerintem a "kaktusz1"-ről levághatnád azt a kék terítőt vagy mit, mert elviszi a tekintetet, de amugy egész jók 
http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/
(#14042) runner 125 válasza Fejo (#14029) üzenetére

Upsz,bocs nem voltam figyelmes,köszi 
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Ah köszöntem 
Nikon gépekről sok jót hallottam, sőt, leginkább sok jó képet láttam... egy komolyabb fotós ismerősöm van, Nikon D50 géppel, hát mit ne mondjak, párszor elképedtem amikor mutatott ezt-azt mindenféle utólagos korrekció nélkül...
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Na akkor próbálkoznék egy "portréval"
A teljes fehér háttér,a nagyon kis mélységélességnek, a brightness/contrast állításnak, és a fekete-fehérnek köszönhető.
De legfőképpen inkább a helyes képkivágásról, és a kompozícióról kérdeznélek titeket, mert ebben az esetben nem vagyok annyira biztos a dolgomban, ugyanis kicsit hülyén állt be a galamb

www.sztyui.com
tul mu ez a feher.. nem jo. a kompzicioval sztem nincs baj
Fejo: szuper mind.. 
A hidas képek nagyon bejönnek! 
Egy film jut eszembe róla, csak a címe nem ugrik be... ott is vmi ködös hídon mentek át és egy más világba kerültek, sötét volt az ég, hamu hullt állandóan, és fura lények jártak. A nő a kislányát kereste és utána ment....jaaj nemtom mi a címe 
jó képek. tetszenek.
ksanyo: Silent Hill és nem átmentek a hídon hanem meghaltak. remélem sikerült a ködöt eloszlatni.
[ Szerkesztve ]
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

www.sztyui.com