2013. május 22., szerda

(#14001) johnjohn válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Nekem az első nagyon tetszik :C , a másodikon kicsit erős a képzaj a kisujjon.

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#14002) E-scapegoat válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

E-scapegoat
(kvázi-tag)

Egyértelműen az első a nyerő. Nagyon szépen látszik a bőr textúrája és nincs semmi a háttérben, ami elvonná a figyelmet. Tetszik! :R

[ Szerkesztve ]

"Just freedom is only a hallucination / That waits at the edge of the distant horizon / And we are all strangers in global illusion / Wanting and needing impossible heaven"

(#14003) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm mindhármótoknak! :R Örülök, hogy tetszik :)
Egyébként szerintem is kifejezetten az első a jobb, csak a barátnőm erősködött nagyon, hogy a második, de akkor asszem leszavaztuk. :D Fasírtsütés közben készült kép, így a hüvekujjon látható izé nem bőrkinövés, hanem egy nedves kenyérmorzsa, csak sehogy nem tudtam maszatolás nélkül leszedni :( Így ott maradt, de még majd nekiesek.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#14004) E-scapegoat válasza Szten Márs (#14003) üzenetére

E-scapegoat
(kvázi-tag)

Fasírtsütés? Azt hittem kézmosás. :DD

"Just freedom is only a hallucination / That waits at the edge of the distant horizon / And we are all strangers in global illusion / Wanting and needing impossible heaven"

(#14005) BEE válasza stefanitsr (#13990) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Szép virágok, nagyon jó fotó ! :C

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#14006) nervus.v válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

nervus.v
(tag)

Nekem a sötétebb jobban bejön, jobb a hatása is. A másikon szerintem zavaró a háttér.

Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

(#14007) Cassidey válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

az elso, es szuper!

(#14008) BEE válasza E-scapegoat (#13993) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Az első jó lett, egyetlen hibája hogy az arcok árnyékban vannak.

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#14009) DewiL

DewiL
(senior tag)

egy őszi panoráma:

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#14010) ksanyo

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

runner 125 és Szten Márs

Köszi a véleményeket és az utómunkát :) ! Tényleg érdekes fekete-fehérben is, valamint a kontrasztosítás is dobott rajta. Nekem ilyesmi nem jutott volna eszembe :R

1010: Nálam a pókok nem húzzák sokáig ha meglátok egyet az nyekken :DD :DDD
Azért kíváncsi vagyok miket találtál..

stefanitsr: nagyon szép a virág makrod

(#14011) ksanyo válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tetszik a kép. Hogy csináltad, hogy a háttér ilyen sötét lett? Szimpla árnyék vagy valami trükk? Bocsi ha láma kérdés :))

(#14012) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

(#13993) E-scapegoat:
a második nekem hádéeres, szimplán sok.Ettől még persze lehet jó. Az első viszont szép, jó a háttér és a tónusok, a fények is tetszenek. Az arcok... hát ja. Akkor lenne tökéletes de nekem így is tecc.

(#13995) sztyui2:
Szerintem ez a legjobb a sáskásokból!

(#13999) Szten Márs:
Jóóóóó! Szerintem is az első.

(#14009) DewiL:
ez is hádéer, gondolom :) de itt már nem azt látom hogy valósághű akarna lenni színileg, csak kifacsart lett, hanem meg se próvál valósághű lenni; mintha eleve meseszerű hatás lenne a cél. Ahhoz pedig jó :)

[ Szerkesztve ]

"Kreatívkodjunk!" PH!otóstopik: http://bit.ly/N1Tlv4 Csevely: http://bit.ly/L1DLFL Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje takarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#14013) DewiL válasza j.bravo (#14012) üzenetére

DewiL
(senior tag)

igen hdr, de az a vicc hogy ez tényleg így nézett ki (a kép kontrasztosabb kicsit) minden fa sárgába/narancssárgába borulva és mindezt bevilágította a lemenő nap fénye

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#14014) Szten Márs válasza ksanyo (#14011) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Photoshopban a curves görbét bizgeráltam hozzá. A curves görbébe általában egy S betűt szoktak tenni, néha jót tesz a képnek, azaz az alsó részét egy ponton megfogod és lefelé húzod, a felső részét meg felfelé. Itt az alsó része lett elég szépen lehúzva, a felső részéhez így hirtelen nem is tudom, hogy hozzányúltam-e. (Nem tudom mi a magyar neve a curvesnak tekintve, hogy nem használok magyar PS-t.) Mondjuk ehhez az is kell, hogy az eredeti megvilágítás is segítse és lehetővé tegye ezt a fajta utómunkát, azzal meg éppen szerencsém volt.

j.bravo, nerv, Cassidey: Köszi mindhármótoknak! Úgy tűnik elég egyhangú lett a szavazás, mondhatni KO :)

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#14015) Chapel

Chapel
(őstag)

Megkésve bár (de törve nem :DDD ) én is reagálok.

Dewil: fantasztikus színei vannak,grat! nekem ált. bejönnek ezek a paszteles színek,az ég nagyon bejövős!

Szten márs: igen,egyértelműen 1. fórum vs. barátnő 4:0 :DDD

Cassidey: nagyszerü képek,mindig olyan jó színei vannak a képeidnek,meg úgy ált. minőségileg nagyon rendben vannak!

:C

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#14016) D4rkm4n válasza DewiL (#14009) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik. Én is erőltetem mostanában a panorámázást, de egyenlőre megosztásra méltó képet még nem sikerült alkotnom. (Szükségem lenne hozzá egy állványra az egyszerűség kedvéért.)

(#14017) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(#13865) Fejo: Szépek a levelek és ez az átlós vonalvezetés nagyon illik hozzá.
(#13884) menin: Már-már absztakt. Bejövős ahogy a sötétben meg van világítva.
(#13888) zsity: Nem rosszak, csak kár hogy mindkettő dől...
(#13896) Cassidey: :C
(#13912) Viszlát: Hangulatos lett. :C
(#13922) sztyui2: Fotogén egy sáska... :C
(#13943) stefanitsr: Annak ellenére hogy nem szeretem a lovakat, a kép nagyon tetszik. Gratulálok!
(#13956) Viszlát: Én is lemaradtam róla. De szép volt...
(#13960) Terapeuta: A 3. hangulatos, nekem tetszik.
(#13965) Viszlát: Nagyon jó fotóalany a kislány. Ha jól emlékszem őt mutattad már korábban, akkor egy csokorral a kezében. Jó képsorozat!
(#13967) Cassidey: Jól elkaptad megint a gyerekeket. Hivatalos gyermekfotós címet én neked adnám... :C
(#13972) Alvin_ti4200: Szép helyen jártál. Készültek szép képek.
(#13975) Motion_Blur: "Kocka-művész":B Viszont tetszik. Jók a fények.
(#13983) ksanyo: Határozottan jobb lett.
(#13990) stefanitsr: Gyönyörű színek!
(#13999) Szten Márs: Az első verzióra szavazok... Olyan elgondolkodtatós. Tetszik
(#14009) DewiL: Érdekes színek, viszont tetszetős. :C

Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.

(#14018) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(#14019) ksanyo válasza Ndruu (#14018) üzenetére

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szépek lettek! Én is gondolkoztam hogy kimegyek a temetőbe...olyasmi képed nincs, amin messziről sok pilács lászik, ilyen "temető látkép" -szerű? Gondolom ezeket állvánnyal csináltad?

(#14020) johnjohn

johnjohn
(PH! addikt)

Esztergom

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#14021) Cassidey válasza Ndruu (#14018) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

szepek :) a masodik tetszik a legjobban, tok jo, h a kozepson van egy virag :) es jo az atlos szerkesztes is.

(#14022) rumos14 válasza johnjohn (#14020) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez ilyen félpanoráma-szerűség? kicsit többet hagytam volna az égből. amúgy nagyon mimőségi kép, minden pixelnek megvan az információtartalma :)

[ Szerkesztve ]

(#14023) johnjohn válasza rumos14 (#14022) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Köszönöm ! Nem teljesen 180 fokos látószög, sajnos ,mivel kézből készült az égből vágni kellett az illesztések miatt.

(#14024) Zozzant válasza johnjohn (#14020) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Hű ! Ez kafa lett! Gratula!

(#14025) Cassidey válasza johnjohn (#14020) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

nagyon jol sikerult :)

(#14026) johnjohn válasza Cassidey (#14025) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Köszönöm a véleményeket . :R

(#14027) D4rkm4n válasza johnjohn (#14026) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett az esztergomi panoráma képed. Gratulálok hozzá! :R

(#14028) runner 125 válasza johnjohn (#14020) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Fu,ütős valóban. :R
Bocs a buta kérdésért; Ehhez panorűmafejet használsz vagy csak szimplán állványról lőtted,és progival rakod össze? :B
Köszi
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#14029) Fejo válasza runner 125 (#14028) üzenetére

Fejo
(őstag)

Idézet johnjohn hsz-éből:

"Köszönöm ! Nem teljesen 180 fokos látószög, sajnos ,mivel kézből készült az égből vágni kellett az illesztések miatt."

;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#14030) biggamer válasza Ndruu (#14018) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nagyon szép kis képek.
Ha nem halottak napja környékén keletkeznek, azt " mondanám " hogy nagyon hangulatosak.
Vitted az állványodat is a temetőbe ? :)

johnjohn
Látványos kis panoráma és a jó idővel is szerencséd volt, grat. :K

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#14031) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[link] [link]

[link] [link]

Ausztriai utamról még pár felvétel.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#14032) Timyyy válasza johnjohn (#14020) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Ez nemsemmi.. :K lehet hülye kérdés, pls ne röhögjetek majd :D írtad hogy te raktad sorba a képet, szóval gondolom nem a fényképező panoráma funkciójával csináltad, hanem egymás mellé raktál x db képet progival ugye? :U

Szerk.: csak mert ha én bekapcsolom a panoráma funkciót akkor nagyon keskeny képet csinál, csak oldalra lesz hosszú :S

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#14033) johnjohn válasza Timyyy (#14032) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Nikon D 200--Nikon 18-105---5 db kép--Panorama Maker 4 Pro. Az eredeti méret 12236 X 2403.

(#14034) johnjohn válasza biggamer (#14031) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Szép helyről szép képek, gyönyörű színekkel ! :R

(#14035) rumos14 válasza johnjohn (#14033) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szóval kell a "vas" is hozzá...
full méretben is ilyen gyönyörű, részletgazdag, éles a kép?

(#14036) johnjohn válasza rumos14 (#14035) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Úgy szebb, szerintem, de 16 MB a mérete és nem tudtam feltölteni sehová.
Megpróbálom a freemail-címedre átküldeni.

[ Szerkesztve ]

(#14037) Brian_RL

Brian_RL
(fanatikus tag)

Van nekem mára egy virágom, romos épületem, turulom, és egy parkom

http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/

(#14038) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszönöm a véleményeket! :R

johnjohn: Nagyon szép lett! :C
ksanyo: Igen, állvánnyal vonultam ki a temetőbe. Nem éreztem sértésnek a kis fotós akciómat senkire nézve, de azért félve fényképeztem. Csak a gyertyákra mentem, sírkövet, komplett sírt vagy fejfát nem fotóztam...
Cassidey: Van más verzióban is, azon közelebbről látszik a rózsa.
biggamer: Aktuális volt a téma, ilyenkor lehet válogatni a sokféle gyertya közül.. Igen vittem az állványt is, de egyszer sem nyitottam ki teljesen, nehogy útban legyek valakinek. Valamint szokás szerint csodásak az ausztriai képek! :C
Brian_RL: A "romos épület" tetszik. :)

Délután találtam egy állványt [nem loptam és nem is kukáztam] (valami Edixa S-200). A fejet kivéve hibátlan, viszont a fej nem cserélhető. Kotyogott, hát megszereltem. Most olyan, mint egy Hama újkorában. Szóval műanyag, de azért egy zsebgéphez vagy egy kompakthoz elég.

[ Szerkesztve ]

(#14039) dabgergo válasza Szten Márs (#13999) üzenetére

dabgergo
(senior tag)

Szten Márs: az egyes kezes kép nagyon tetszik! :K

johnjohn: tetszik nekem is a panorámád! Fölül ténlyeg elférne egy kicsivel több ég.

[ Szerkesztve ]

(#14040) ttower válasza ttower (#13977) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

utólag a nézve nem működik a link.

tengerpart
kaktusz1
kaktusz2
virág

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#14041) Brian_RL válasza ttower (#14040) üzenetére

Brian_RL
(fanatikus tag)

Szerintem a "kaktusz1"-ről levághatnád azt a kék terítőt vagy mit, mert elviszi a tekintetet, de amugy egész jók :)

http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/

(#14042) runner 125 válasza Fejo (#14029) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Upsz,bocs nem voltam figyelmes,köszi :)
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#14043) Timyyy válasza johnjohn (#14033) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Ah köszöntem :)
Nikon gépekről sok jót hallottam, sőt, leginkább sok jó képet láttam... egy komolyabb fotós ismerősöm van, Nikon D50 géppel, hát mit ne mondjak, párszor elképedtem amikor mutatott ezt-azt mindenféle utólagos korrekció nélkül...

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#14044) Fejo

Fejo
(őstag)

Néhány akváriumi fotó:

1. 2.

3.

Ma reggeli képek:

Híd egy más világba:
1. 2.

[ Szerkesztve ]

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#14045) sztyui2

sztyui2
(őstag)

Na akkor próbálkoznék egy "portréval":D
A teljes fehér háttér,a nagyon kis mélységélességnek, a brightness/contrast állításnak, és a fekete-fehérnek köszönhető.
De legfőképpen inkább a helyes képkivágásról, és a kompozícióról kérdeznélek titeket, mert ebben az esetben nem vagyok annyira biztos a dolgomban, ugyanis kicsit hülyén állt be a galamb :DDD

www.sztyui.com

(#14046) Cassidey válasza sztyui2 (#14045) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

tul mu ez a feher.. nem jo. a kompzicioval sztem nincs baj

Fejo: szuper mind.. :)

(#14047) ksanyo válasza Fejo (#14044) üzenetére

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A hidas képek nagyon bejönnek! :C

Egy film jut eszembe róla, csak a címe nem ugrik be... ott is vmi ködös hídon mentek át és egy más világba kerültek, sötét volt az ég, hamu hullt állandóan, és fura lények jártak. A nő a kislányát kereste és utána ment....jaaj nemtom mi a címe :DDD

(#14048) ttower válasza Fejo (#14044) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jó képek. tetszenek.

ksanyo: Silent Hill és nem átmentek a hídon hanem meghaltak. remélem sikerült a ködöt eloszlatni. ;]

[ Szerkesztve ]

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#14049) sztyui2 válasza Fejo (#14044) üzenetére

sztyui2
(őstag)

(#14050) Terapeuta válasza johnjohn (#14033) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Ez nagyon szép !!!

Fejo: nagyon jók a ködös képek!!!

BigG: az álló templomos (is) nagyon jó!

[ Szerkesztve ]

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.