Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz sztyui2 #28797 üzenetére

    De van valami bevált dumád :) ? Mert szerintem sok múlik azon is, hogy kit hogyan szólít le az ember pl. egy idősebb férfit vagy nőt nem ugyanazzal a szöveggel kell mint egy fiatal lányt, meg persze a delikvens hangulatától is. Meg ugye itt lehet, füllenteni picit, hogy "...fotográfusnak tanulok vagy újságíró vagyok és hát hú de nagyon kéne" vagy valami hasonló. mert ha azt mondod, "hogy Stranger műfaj kedvelője vagyok és szeretném feltetnni a Flicker-re készíthetek e egy képet?" akkor lehet furcsán fog nézni rád mert azt se tudja miről hadoválsz ;] .

    máyköl: én úgy tudom, hogy közterületen azt fényképezel és ahogy akarod sztem. Mert akkor jogi kérdés lenne a térfigyelő kamerákból is vagy akár a trafipaxaból is. De lehet, hogy sanyixXx-nak van igaza. Utána kéne nézni. Amúgy mintha úgy emlékeznék, hogy Saint_ fórumtárs ügyvéd :F legalábbis a régi aláírása ilyesmi volt. Hátha erre jár és megmondja a tutit :D .
    Szoktak még olyat csinálni a fotósok, hogy osztogatnak olyan névjegykártya szerűségeket amin megtalálod majd a később feltöltött fotókat (talán nagyobb kedvel áll majd modellt ha tudja, hogy nyomon követheti a végeredményt, persze ha elég pro vagy, mert a rosszabb képre biztos azt mondja, hogy ezt töröld, de ha jól sikerül akkor büszke lesz rá jó esetbe).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák