Sokféle módon szólítom meg őket, általában csak mondom nekik, hogy Bocsi, lefotózhatnálak, és megkérdezi hogy miért, én meg mondom, hogy 100idegent kell lefotóznom vagy ilyesmi. Vagy hogy idegenekről kell portrékat készítenem. Egyébként aki már beleegyezik, az úgyis sejti, hogy valahova felkerül...
Sőt, volt olyan, aki már egyből azt kérdezte, hogy mekkorába fog megjelenni, mert épp sebes a szája vagy micsoda, és az ne látszódjon 
Nameg ha fiatal csaj megtalálja a képet, és olvassa a kommentekben, hogy nagyon szép, meg gyönyörű meg hasonlók, akkor egyből megbarátkozik vele, ráadásul már ott a helyszínen beleegyezett a képbe. Biztosan emlékszik rá.
Öreg bácsi meg nem valószínű, hogy megtalálja a képét, de ha igen, akkor eszébe fog jutni, hogy beleegyezett a képbe. Aki fél az ilyen dolgoktól, alapból nem megy bele, hogy készítsek róla képeket, szóval szerintem emiatt nem kell aggódni, ha meglátja magát a neten.
A nagytelével való lesifotózás az már megint más, de én is úgy tudom hogy közterületen azt fotózol, amit akarsz.
www.sztyui.com