-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2198 üzenetére
Vissza lehet rakni régebbi firmwaret, csak előbb SSH-n lépj be, aztán add ki a köv. parancsot:
echo 1 >/firmware/mnt/info/revision
Ezután mehet a downgrade. -
gulyidosz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szertetnék kérni.
Adott a NAS326 amiben van egy 3.5" 1 TB winyó.
Ha a laptopomban lévő 2.5" 1 TB-os winyót beteszem mellé úgy fog e működni?(A laptopomba ssd-t szeretnék tenni.)
Mármint lehetséges-e? Vannak e hátrányai?Üdv.: Gab
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2195 üzenetére
SSH-n keresztül.
Szerintem próbáld meg azt, hogy törlöd a transmission-t, majd újra telepíted. -
törölt tag
válasz Yushchenko #2193 üzenetére
/i-data/sysvol/.PKG/Transmission/config/Transmission/settings.json
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2191 üzenetére
Annyit találtam róla, hogy másnak akkor fagyott ha rossz letöltési útvonal volt megadva. Ezen nem változtattál?
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2188 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Yushchenko
őstag
válasz Yushchenko #2184 üzenetére
Tudnátok mondani transmission beállítást? Akkor száll el az egész, amikor már a végéhez ér a letöltés. Akkor viszont az egész NAS lefagy.
-
törölt tag
válasz osztraksajt #2185 üzenetére
Én nem töltöttem be semmilyen plugin-t, egyszerűen innen letöltöttem a synology armv7 csomagot, de nem indult. Fogalmam sincs hogy mi lehet vele.
Szerk.:
Kipróbáltam a legújabb csomagot, most a bejelentkezésig sikerült eljutni, utána leállt.[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
válasz #53667584 #2180 üzenetére
Ugyan egy barátomnál segítettem beüzemelni, de megy. Én kodit használtam központi mysql adatbázissal, az nyilván más terhelés.
Gondolom nem mindegy hogy mennyi egyéb program van a memóriában illetve a médiatár nagysága sem. (TM stb.)
Illetve ő is mondta azóta hogy valami magyar scraper plugint felrakott közvetlenül a plugin könyvtárba másolva akkor azonnal megölte a NAS-t az is ahogy elkezdett szkennelni.
-
félisten
válasz Yushchenko #2181 üzenetére
A HDD-t szinte biztosan formázza a NAS, amibe beleteszed és nem tőle származik.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Swenk
aktív tag
Sziasztok!
Kivettem a NAS326-ból a 3T HDD-t, és usb-n rádugtam egy ubuntura. A lemez kezelő látja a hdd-t, a particiójára azt írja, hogy: "linux raid tag". Azt írják a leírások, hogy a nas ext4-re formáz. Akkor ez a linux raid mi? Az ubuntu nem mountolja, nem nyitható, pedig az ext4 -re formázott pendrivot kezeli. Szerettem volna a hdd-n ubuntuval a fileokat kezelni,látni stb. Biztosan van erre megoldás, csak én nem ismerem. Gondolom azonnal kierült, hogy nem vagyok egy linux profi. Köszönöm a sgítséget, az okosítást.
[ Szerkesztve ]
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Nem tudom már mit csináljak ezzel a NAS-sal, lehet ki kell dobnom, mert próbáltam hard resetet is már, visszaállt, de most meg nagyon lassú... FW nem tudok frissíteni, mert egyszerűen nem csinálja meg.
Ötlet esetleg? Illetve ha lecserélném egy synology-ra, akkor a HDD-n lévő adatok megmaradnak (egy lemez van csak benne)?
-
törölt tag
válasz osztraksajt #2178 üzenetére
Indulni nekem is indult, de amint elkezdte indexelni a fájlokat azonnal leállt.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Nekem se tölt be újabban a twonky, illetve a transmission se bír el nagyon torrenteket, mert ha nem max 1 fut, akkor megfagyasztja a NAS-t. Szerintetek mit csináljak?
-
törölt tag
válasz osztraksajt #2176 üzenetére
Ha sikerül beüzemelni a Plexet akkor elmondhatnád hogy hogyan csináltad. Mert ez ugye lényegében csak egy Plex telepítő erre a nasra, de ezen kívül kell még egy hivatalos plex csomag. Na nekem nem sikerült semmilyen működő plex csomagot találnom.
-
osztraksajt
őstag
-
jolti05
őstag
válasz #53667584 #2174 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Sajnos már nem tudom szerkeszteni a hozzászólásom.
Újraindítottam a NAS-t, és minden rendben, pedig régebb óta áll fenn ez a probléma, és ebben az időszakban ezt már többször megtettem.
Különös...Egyébként a legfrissebb firmware van fent (amit gondolom Zyxelék már úgysem fognak frissíteni )
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
válasz osztraksajt #2172 üzenetére
Milyen fw verziód van? Nálam tökéletesen működik V5.20(AAZF.1)-n.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Mitől lehet, hogy a készülék nem lát ki az internetre?
A belső hálózatot tudom pingetni, de kifelé nem megy.Asus routerhez csatlakozik, néhány hónapja még minden rendben volt, és emlékeim szerint nem babráltam a router beállításaival.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mégpedig Zyxel NAS ügyben. Sajnos a NAs saját topicja piit halott (NSA542) viszont itt látom pörögnek az események.
Ismerősömnél feltettük az Owncloud-ot, emlyheza Zyxel Cloud is szükséges, párosítás minden megvolt.
Most azt vesszük észre, hogy random időközönként a Zyxel cloudban beállított portok és hozzáférések (pl: FTp,HTTP,HTTPS, Ownlcoud HTTP és HTTPs csak úgy magától kikapcsol.Ezekre gondolok pontosan:
Valaki találkozott már ilyennel?
Neten már rákerestem pár dologra, de sajnos nem találtam olyasmit hogy ez mitől lehet.
Ha tudtok segíteni nagyon megköszönnöm. vagy esetleg instrukciókat adni.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
vectragt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy NAS326 ami minden újrainduláskor alaphelyzetbe be áll. Mintha egy új készüléket vásárolnál.
Minden beállítás csak addig marad meg amig újra nem indítom. Na ilyennel ki találkozott?
V5.21(AAZF.2) Firmware van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget. -
zsolesz6
aktív tag
válasz silver-pda #2167 üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám a Twonkyval. Simán tudok váltani feliratok között (külső/belső). Hangsávok váltása is megy.
-
silver-pda
aktív tag
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok,
Valaki használ valami ilyen vagy ehhez hasonló megoldást? Engem érdekelne. Mennyivel kényelmesebb lenne ncore-n csak megkönyvjelzőzni a torrenteket, és már töltené is a NAS...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz6
aktív tag
válasz silver-pda #2164 üzenetére
Mini DLNA miért jobb mint a Twonky?
-
silver-pda
aktív tag
Nem hagyott a kisördög és mindenféle metarepo, meg ffp és entware-ng nélkül felvarázsoltam a minidlna 1.1.5 zpkg-t. Igaz bele kellett szerkesztenem a telepítő anyagba, meg install után kellett 2 symlink, de elindult.
-
törölt tag
válasz silver-pda #2161 üzenetére
Minidlna-t _én_ így telepítenék:
SSH-n keresztül belépnék a nasra és ott a /etc/package_src_url fájlból kitörölném az ott lévő repot, helyette beírnám ezt:
http://users.atw.hu/nas326/WebUI-n login, csomaglista frissítés, MetaRepo telepítés, reboot. Reboot után WebUI-n login, csomaglista frissítés, entware-ng telepítés.
SSH-n login, /opt/bin/opkg install minidlna, aztán a /opt/etc/minidlna.conf fájlban szerkeszteném amire szükségem van.
-
silver-pda
aktív tag
válasz silver-pda #2160 üzenetére
*.zpkg és ZYPKGS helye meg van, oda kell, ahol az eredeti van és gateway/dns címet el kell rontani. Ekkor látja, viszont telepítésnél vége fele ismeretlen hiba és csak eltávolítani lehet. Viszont telepítő anyagban van egy mappa létrehozás/usr/local/zy-pkgs alá, na ez csak olvasható. Valószínű itt a hiba.
-
törölt tag
válasz silver-pda #2158 üzenetére
ffp vagy entware nélkül nem fog menni
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Telepíteni szeretném a minidlna-t (txz file van). ffp-t nem akarok felrakni.
Ha MetaRepository-t felteszem,akkor telepíthető a minidlna.txz?
A web_prefix hova megy? Ha bemegyek ssh-n, akkor /admin/zy-pkgs mappába vagy az /i-data/.system/zy-pkgs-be, esetleg /i-data/.system/admin/zy-pkgs-be? Vagy simán /zy-pkgs? Viszont a minidlna txz kiterjesztésű és nem zpkg.
Vagy ha zpkg-t telepítenék, akkor a admin/zy-pkgs/ZYPKGS file/mappa a gyökérből nyílik? Tehát /admin/zy-pkgs/ZYPKGS?[ Szerkesztve ]
-
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
A Plex media servert melyik repobol ajánlott feltenni? Melyik verziót? Van arra lehetőség, hogy felhasználókat adjak hozzá (jelszóval), és különböző jogokat adjak nekik?
Nagyjából 1 éve volt nálam telepítve utoljára, de akkor olyan probléma volt, hogy az .mkv fájlokat dekódolni akarta (vagy valami ilyesmi), és azt írta hogy nem elég erős a szerver. Erre a problémára sikerült már megoldást találni? -
Speederer
senior tag
válasz Sequadon #2148 üzenetére
Korábbi hozzászólások szerint többen vettek hozzá új ventit, és azt használják az eredeti helyett. Én is vettem, de végül nem került bele, mert most olyan helyen van, ahol nem zavar a hangja. Amúgy szerintem elmegy az eredetivel a zajszint, de hát kinek mi.
Ez volt az egyik ajánlott típus: [link]
Konkrét tapasztalatot majd mondanak mások, vagy talán segít a fórumos kereső is.A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Venti nektek is zajos? Pár hónapos a cucc, de az elejétől fogva hangos. Ütemesen felbúg, berezonál, pedig a fordulatszám fix. Lehet vele valamit kezdeni, olajozni?
Cserélni lehet gari vesztés nélkül? Van tamper? Ahogy néztem 80x80x25 venti megy bele, rendes 3 pólusú csatival. Egy Arctic F8 TC-vel 34 °C-ig 500 rpm körül lehet tartani, ha melege van akkor pedig fel tud pörögni. Jóval csendesebb lenne szerintem.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
cantus
tag
1 db 4 TB WD Red van jelenleg a NAS-ban. kb 70 %-a már foglalt a tárhelynek. A másik szabad slotba raknék egy újabb 4 TB WD RED-et, de lehet GOLD-ot. A cél, hogy tükrözze át az adatokat, tehát Raid 1-ben szeretném használni a nagyobb biztonság miatt.
Hogyan tudom ezt kivitelezni úgy, hogy ne veszítsek adatot?
-
zsolesz6
aktív tag
válasz eax1650 #2144 üzenetére
Nekem a sagecom-mal volt bajom. Én raktam mögé egy saját routert, és a sagecom csak az IP TV-t szolgálja ki, az összes több dolgot a saját eszközömre bíztam, mert többek között nálam is ezt a hibát produkálta. Lehet túl sok eszközöd van rajta. Nekem legalábbis ez volt anno a tippem, de nem igazán firtattam mert miután mögé raktam a saját routeremet minden gond nélkül ment.
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Már nagyon belegabalyodtam!
Van egy ZyXel 320S, amiben van most már a korábbi 1TB mellé egy 2TB-s WD RED HDD is. Pár hónapja – legalább fél éve - nem használtam letöltésre csak a helyi hálózatban, ahol mind a 4 PC ill. mobil és tab is látja. Néhány napja a P2P Download szolgáltatást vettem volna igénybe, de meglepetésemre nem kapcsolódik a net-re!A hozzáadás után talán 20 perc múlva hibajelzést küld. Korábban ez hibátlanul/megbízhatóan működött a Sagencom T-com-os routerrel. A Win10 helyi hálózati vacakolása miatt – mert nem volt a NAS elérhető – őt is reszeteltem, a szoftvert is újra telepítettem és innentől nem sikerül semmilyen letöltést rábízni! Nem vagyok informatikus! A beállításoknál biztosan én hibázok! De nem jövök rá a megoldásra! A PC-k simán kapcsolódnak a net-re, de ez nem!
[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
-
törölt tag
Amíg a nas-central.org nem elérhető összedobtam egy repot. Eredetileg csak saját részre készítettem az entware-ng miatt, így nem tervezek ide feltenni egyéb csomagot. Ha valakinek épp az entware-ng-re lenne szüksége akkor innen telepítheti: http://users.atw.hu/nas326/
Leírást nem adok hozzá, aki tudja mi ez, az azt is tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
az után érdeklődnék, hogy torrent-letöltés után miért nem tudok "seedelni". tehát hogy töltsek fel. nem illegális tartalmat hozzáteszem.
a routerem egy Asus RT-AC51U . maga a hálózatban tökéletesen tudom használni a NAS-t,csak erre a "seed" dologra nem tudom rávenni az eszközöket..
A torrentekhez a NAS-ban a "Transmission" nevű programot használom, mást nem is kínált fel a Zyxel szoftvere..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Speederer
senior tag
válasz kovabor #2119 üzenetére
Ugye azt írja, hogy "no source found". Nem tudom pontosan mire gondol, de ha a nas-ról csinálnál backup-ot a windows-os szerverre, akkor mintha a nas-on lévő forrás mappa nem tetszene neki.
Próbáltad esetleg másik mappával? Vagy azóta esetleg megoldódott a probléma?Én 2 Zyxel között használom a backup-ot, ott jól működik.
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
MODERÁTOR
Telepítési segítség bekerült a topik összefoglalóba!
20 éve a Prohardveren
-
wolruf
őstag
válasz zsolesz6 #2135 üzenetére
Nekem kábelen megy (wifi hiába AC1750-es, akkor sem, akad mint a fene). Ha kábel be van dugva, vannak 4K filmek, amit visz. Mókás, Netflixről minden megy
Két routerem is van, mindkettővel teszteltem (sejtheted, nem nyugodtam bele ), ugyanaz az eredmény. Nomeg a pofaleesés, hogy 2018-ban (jó, 2017-es TV) csak 100-as ethernet van a TV-n :-/(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
zsolesz6
aktív tag
Nekem egyetlen 4K filmet sem képes lejátszani a TV-m DLNA-n. Csak USB-n. Se kábelen se Wi-Fi-n. Kábelen 1000 MB/S, wifin 5GHz, azt hiszem 500 MB/S körlül van. A TV LAN portja is gigabites (elvileg). De már az 5 GHz-s wifinek is elégnek kellene lennie. Bár lehet ez a TV szegénysége (remélem nem)
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a válaszokat! 4K-t nem szoktam nézni, bár a mobilommal már rögzítek néha ilyen felbontásban, jövőre gondolva lehet inkább drágábban kéne most vásárolnom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Sordoran
addikt
Megrendeltem a készüléket, de most felmerült bennem egy kérdés. Feliratos videókat is néznek és kérdés ezek mennyire problémásak jelenleg (vissza olvasva vegyes tapasztalatok vannak)? LG 43UJ6307 készülékem van ami pendrive-ról probléma nélkül kezeli a feliratokat.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
mor
tag
válasz Vigyorka #2122 üzenetére
Én edigitalon vettem 1 hete, ha kártyával megtudtam volna venni kaptam volna még 3000 levonást, úgy 27000 lett volna, de mivel nem működött nekik akkor pont a kártyás vásárlás így erről lecsúsztam. A telefonba meg azt mondták hogy kifutó termék így nem vártam mert nem tudták megmondani mikor lesz jó a kártyás fizetés.
Ha érdekel nézd meg, nem tudom hogy ez csak egy egyszeri akciójuk volt vagy állandó. -
Sordoran
addikt
Valóban, arra nem is gondoltam, hogy a TV-n biztos nincs gigabites port. Akkor egyelőre kipróbálom a mostanival, aztán meglátjuk. Lehet így is szükség lesz új routerre, amennyiben más is igénybe akarja venni családból majd, és szükség lesz jobb wifi-re. Köszönöm választ!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sordoran #2124 üzenetére
Tekintettel, hogy a TV nagy részén a LAN csatlakozó 100MBit-es, csak ezért nem érdemes routert cserélni.
Na meg persze ha nincs gigabites internet akkor sem.
Minden más esetben egy gigabites Asus router nagyon jó tud lenni.
(A milyen routert topikban pedig ajánlani is fognak.)[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Sordoran
addikt
Még egy kérdés merült fel bennem, ami talán picit off-topik. Jelenleg egy TP-Link TL-WR841N router van szolgálatban, ami ugye csak 100MBit-et tud LAN-on. FullHD tartalmak gondtalan lejátszásához elég ez, vagy érdemesebb cserélni egy gigabtesre? Lejátszani letudná a TV a videókat, de a gyors tekerés (+15 sec), vagy konkrét beletekerés nem lesz lassú?
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a választ. Én is így látom, inkább a nagyobb HDD-be fektetem ezt a különbözetet. Egyedül a "zajszint" ami zavarhat. Bár nem vagyok az a fajta akit különösen zavar a gépek zümmögése.
Vigyorka: Még én is töprengek rajta, megéri-e várni BF-re. Túlzásba mondjuk nem szokták vinni az akciókat itthon, de előfordulhat. Viszont jelenleg ez a 29.900 Ft is nagyon jó árnak tűnik, euro árfolyam miatt lehet ennél olcsóbb nem lesz már.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
NAS vásárlását tervezem, és ez az egyik opció. Annyi kérdésem lenne, hogy mennyire kompromisszumos egy ilyen belépő kategóriás készülék? Inkább csak belső hálózaton használnám, DLNA megosztás TV-re, képek/videók lementése telefonról, valamint letöltés. Távoli elérést nem használnám ki, ahhoz a netem feltöltési sebessége (3 MBit) amúgy kevés. Synology DS218j ami elvileg ajánlott lenne még, de azért a dupla ár elég jelentős. Buherálni nem akarok, megvenni, beállítani, használni. Ilyen felhasználásra elegendő ez a készülék?ui.: 4 TB-os WD RED kerülne most bele, később még egy ilyen, ha számít bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
kovabor
tag
Sziasztok,
Egy általánosabb kérdéssel állnék elétek, ami a backup-hoz köthető (azért általánosabb, mivel nem csak ezen a zyxelen okozhat problémát.)
Szeretnék heti/havi backupot csinálni egy windows server r2012-re. Addig eljutok, hogy beállítom, megadom neki az elérést, sikeresen csatlakozik, de amikor futtatnám, elakad.
Gondolom, a linkelési megoldáshoz van köze, lehet köze:
192.168.0.140ASSegítségetek előre is köszönöm.
Képekben:
[ Szerkesztve ]
-
Fortian
tag
válasz Speederer #2091 üzenetére
Köszönöm megoldódott a probléma. Jogosultsággal babráltam és rendesen megadtam a hálózati meghajtó csatlakoztatásánál az útvonalat külön minden egyes főmappámnak amik a főkönyvtárban hoztam létre. Végre így mindent tudok másolni, módosítani, rendesen másolgatni ide-oda.
Nagyon sokat segített minden kedves fórumtag aki válaszolt a problémámra -
MODERÁTOR
válasz MaCS_70 #2110 üzenetére
Synology-nak nálam van egy nagy hátránya.
Ha nem a gyári letöltő programot használod, hanem a megszokott Transmissiont, akkor a letöltött tartalmat, (pl. film) nem indexálja a rendszer automatikusan.
Így ha rögtön nézni is akarod a letöltés után az nem fog menni.20 éve a Prohardveren
-
Vigyorka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
A árra nagyon vonzó... (29900,- HUF újonnan, garanciával )
Vigyorka
-
Norika9
újonc
Sziasztok!
A fájl böngészőben csak fájlokat tudok feltölteni, de törölni nem. Törlésnél kijön a figyelmeztető üzenet, de nem történik semmi.
Könyvtárat sem tudok létrehozni. Ugyan a könyvtár neve odakerül a képernyőre, de csak az első oldalfrissítésig, azután eltűnik.NAS326, Firmware verzió:V5.21(AAZF.2)
Interneten keresztül is elérem, regisztráltam a zyxel.me oldalra.Segítsetek! Vigyem vissza? (nem szeretném...)
-
félisten
válasz Vigyorka #2108 üzenetére
A részleteket és a szempontjaidat Te ismered.
Két évnyi NAS326-használat után én már inkább összeszorítanám a fogaimat és vennék egy Synology j-t.
Annyiva, de annyival jobb a szoftvere, különös tekintettel a telepíthető csomagokra.
A Zyxel nagyon jó hardver, de csak akkor tudnám már ajánlani, ha gyakorlatilag jó úgy, ahogy kiveszed a dobozból, vagy ha nem, akkor legalább gyenge haladó szintű Linux-ismereteid vannak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Döglődik a NAS310s-m. (TM, Samba, FTP, Minidlna - használom raja)
Kérdésem: érdemes NAS326-ra váltanom? (..az ár számít nálam (is! ))Kösz a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Vigyorka
-
zsolesz6
aktív tag
Ha nem fix IP-n volt akkor lehet másik címet kapott a DHCP serveredtől. (első körben erre gondolok az ismert infók alapján) Lépj fel a routeredre, és nézd meg milyen eszközöknek milyen cím van kiosztva a DHCP táblában. És ezen a címen próbáld elérni a NAS-t
Egyébként ha csinálsz egy resetet sem adatot nem vesztesz, sem a beállításaid nem vesznek el. Max az admin jelszó áll vissza a standardra.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugis
senior tag
jó reggelt mindenkinek!
tegnap este a fiam anas 326-on megnyomta a power gombot - kérdésemre miért mert olyan szépen kéken világitott..- , csipogot a nas -erre mentem be- és ma reggel már nem érem el.
világit a power gomb és az alatta lévö két ikon is rendben.ilyenkor mi a tehendö? hogby tudom vissza kapni anélkül, hogy adat vesztést generálnék, és a beállitásokat sem kéne előlröl kezdeni? vagy ezt akkor buktam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla