Hirdetés
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galbi1972
tag
Aki Amazonról rendelt X9S-t és 15.re irták a kézbesítést jött már meg valakinek?
-
galbi1972
tag
Na meg jött az értesítés a csomagról, de már csak hétfőn tudom átvenni...
-
galbi1972
tag
Kicsit nyomkodtam a frissen átvett X9S-t. 125-ös fw rajta. Szinte egyedül csak a 60fps-es videók jelennek meg kadencia helyesen, a Youtube-s 4k videók akadnak (wifi 5G), TV-n ugyan ezek hibátlanok. Idönként a hang is akad. A kis M8S+-os TV Boxom kadencia helyesebben játszott le mint ez sajnos. a ZDMC katasztrófa egyedül talán a média center ami jobb egy fokkal. Telepítettem a Kodit is de ott is darabos a lejátszás. kezdem azt gondolni, hogy hibás a készülék,néha csak úgy simán lefagy... Eddig egy nagy csalódás, pedig nagyon vártam...
-
galbi1972
tag
Ok frissítettem 1.2.7-re, bepipáltam a külső lejátszást ZDMC-ben. Kell valami lejátszót telepítenem, amit külsőként meghív a ZDMC, mert itt ezt a részét nem teljesen értem? A TV-m egy 55" KS8000 SUHD, a zidoo menüjében a megjelenítéseknél kell valamit kiválasztani, vagy minden maradhat Auton-n ? A HDMI-t átváltottam 2.0-ra.
-
galbi1972
tag
Na minden kezd alakulni, egyre jobb lesz ez a Zidoo X9S. Pillanatnyi kirohanásomat tekintsük semmisnek. a képe páratlan és most már a kadencia is ok. Most a torrent és a router funkciók kerülnek terítékre.
-
galbi1972
tag
Adott egy X9S + Qilive bluetooth optical mouse A Zidoo felismeri az egeret és a párosítás is rendben de sajnos még sem működik. Nem jelenik meg az egérmutató így nem is lehet mozgatni. Az egér jó, mert PC-n és egy M8S+-os Androidos TV-Boxon is működik rendesen. Esetleg valami ötlet, kiegészítő program vagy beállítási tipp?
[ Szerkesztve ]
-
galbi1972
tag
Na alakul lassan a dolog, de egy apró gond: ZDMC.n külső lejátszóval megy egy film a laptopon megosztott SSD-jéről, a felirat is ok hozzá, csak sajnos a karakterekbe kínai jeleket is beszúr a lejátszó. A ZDMC Videók/Beállítások/Feliratok alatt a Feliratok betűtípusa: arial.ttf a karakterkészlet: Alapértelmezett. Melyiket és mire kell állítanom, hogy helyesen mutassa a feliratot, vagy esetleg a Media Centerében kell állítani valamit?
-
galbi1972
tag
Ráakasztottam egy 1TB-os 2.5"-ös HDD-t SATA-n az X9S-re. Látja, tTorrent.pro.apk telepít, beállításoknál könyvtár megadása az 1TB-os HDD. Torrent indítása, a program betölti de nem indul a letöltés. X9S beállítás, menü, tárhely, 1TB-os HDD formázása belső tárhelyként. Formázás ok, majd volt nincs HDD, ami pörög és leáll ki-be kapcsoláskor de a rendszer nem látja többé. 127.-es FW. Ötlet esetleg, hol lehet a gubanc?
-
galbi1972
tag
Linux alatt félélesztettem a HDD-t. Most kipróbáltam a box OpenWrt-s részét. A wifi jelelet jól osztja, de a sebessége max. 50Mbit/s ( lan-on 120-at kap). Az SATA-n csatlakoztatott HDD-t látja a csatolt eszközöknél az OpenWrt menüjében. Telepítettem telora a Transmission remote-t és látja is a Bittorrents klienst a boxban, indítja a letöltést is de valamiért nem a SATA-s HDD-re, mert kb. 1.9 Gb után leáll, hogy nincs elég tárhely.... Szeretnék vagy így vagy úgy torrentezni az X9S-el de sem USB-n tTorrent pro-val, sem pedig OpenWrt alatt SATA-n nem működik. OpenWrt alatt a Bittorrent beállítások menüben hiába adom meg a SATA- s HDD helyét, mentés után mindig visszaugrik a gyárilag megadottra. Aki esetleg már működésre bírta a boxot torrentezésre segíthetne, ha tud esteleg! Köszi!
-
galbi1972
tag
Zidoo X9S v1.2.11 Sata-n egy HDD rajta, amin menüs ISO film van. A ZDMC-ben a külső lejátszó bekapcsolva. Behozza a gyári lejátszóját indításkor de nem lehet a DVD menüjénél a lejátszás opciót kiválasztani. Ha olyan ISO-t akarok lejátszani amin nincs menü az rendben van, de a menüvel rendelkezőket nem akarja csak akkor, ha a külső lejátszás ki van kapcsolva. Ilyenkor viszont sajnos nem kadencia helyes a lejátszás. Valami ötlet esetleg valakinek?
-
galbi1972
tag
Van egy érdekes dolog és nem jövök rá, hogy mi okozza. X9S v 1.2.12 Csatolom a SATA-s HDD-t a Zidoohoz megy rá a torrent, lejátsza a letöltött filmeket róla, de valamiért olyan 2 hét elteltével mindig elveszíti a csatolási pontját az OpenWrt menüjében a HDD, így a torrentezés is lehetetlenné válik emiatt. A Zidoo menüjében és FTP-n továbbra is elérhető a HDD de csatolva nincs és nem lehet torrentezni rá. Jár már így valaki vagy van valami megoldás erre? Én csak annyit tudok tenn,i hogy resetelem az OpenWrt-s részét és újra csatolom a HDD-t. Csak jó lenne,ha ezt nem kellene két hetente megtenni...
-
galbi1972
tag
Üdv. Zidoo X9S + Sony HX751 3D TV Az a probléma, hogy hiába állítom be a kimenet felbontását 3D-s műsornál mindig 1920x1080 24Hz lesz a megjelenítése. Nem 3D-s anyagnál azt adja ki amit beállítok neki. Hol lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Astra kalandok @Bevezető rész
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók