Új hozzászólás Aktív témák

 • Beni2360

  Topikgazda

  válasz tomp #11 üzenetére

  galbi1972 - nekem az X8 15.-re volt és 14.-n este kaptam meg, de én nem pesti vagyok hanem mellette Pest megyében Gyáli. Úgy látszik ez is számít.
  ------------------------------------------------------------------

  B@ldrick - említette odaát az AVI filmeket kavarodás volt.

  Nem tudom mi a kínja a windowsnak - hát ez már volt taglalva főleg a win 10 alatt. a milyen és a S905 topik valamelyikében. Azt hiszem, hogy kell a win10-nek jelszót megadni, vagy valahol ezt ki lehet kapcsolni.
  Az ilyen átsugárzott filmek kódolva vannak és veszítenek a hang és a kép tulajdonságaiból. Én legalább is ezt olvastam róluk.
  Én csak LAN kapcsolattal NAS-ról nézek filmeket erőlködőn keresztül. MKV ISO filmeket. van egy pár régebbi MP4 maradványom és ott volt amit a KODI volt amit a saját lejátszó indított. Végül össze vissza nem csak a felbontás játszhat szerepet. Nálam a DVD ISO-t is a kodi játssza le.
  Van egy sorozatom ahol a film mellett van az srt és nem tudja a saját lej. behívni, keresésnél meg csak a gép saját tárhelyét tudom elérni. nem tudom betallózni a külső tárhelyet. Át kellett a gyökér tárhelyen egy mappába másolnom.
  A saját lejátszó beállításokat csak a média centerből tudom elérni és az elég minimális. (fapados)
  A felíratok létöltését sem tudom beállítani és nem is látom, hogy honnan tölti le elég kevés a választék.
  Másolásvédelem miatt a felvétel nem lehetséges. - na evvel még nem tudtam foglalkozni.
  Miről próbálsz meg felvételt készíteni? nekem van egy ALMA DVB-C felvevős boxom azt fogom majd a DIGIRE kapcsolni és majd meglátjuk.

  [ Szerkesztve ]

  Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák