Hirdetés
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
AVI-t évek óta nem láttam már.
MKV-t nézek. Vagy m2ts-t.
SMB mód felejtős mert ha a windowson külső meghajtót osztok meg akkor "Érvénytelen felhasználói név vagy jelszó" hibaüzenetet kapok. Nem csak Zidoo-n. Mindenen ami hozzá akarna férni. Nem tudom mi a kínja a windowsnak...
De találtam megoldást, hogy a távoli filmek is a külső lejátszóval menjenek. Telefonon ott van a BubbleUPnP app. Bárhonnan bárhová átküldi a tartalmat. Zidoo-ra is telepítettem az appot. Az a jó, hogy a 2 app tudja egymást távirányítani! Miután elindítottam telefonon+Zidoo-n az appot a telefonon kapcsolódom hozzá majd kiválasztom telefonon a Plex adatbázisából a filmet. Azonnal indul a Zidoo-n a film az előre lefixált lejátszóval ami nem más mint a "Videólejátszó" azaz a gyári. Lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de évek óta használom az appot. Gyerekjáték a kezelése.Téma volt a HDMI bemenet nemrég. Nos! Tökéletesen nézhető PiP módban a bejövő tartalom. De ha rámegyek a felvételre ott kapok egy üzenetet. Másolásvédelem miatt a felvétel nem lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest