Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hakos1987

őstag

Hiába szívtam tegnap éjjelig a beállításokkal, a végeredmény nem változik. Hülye voltam, hogy a hibátlan Z9s-t lecseréltem erre a romhalmazra.
    Z9s-el minden rendben volt, nem állítottam semmit át se az erősítőn se a TV-n, de ahogy bedugtam a Z9x-et és elkezdtem használni, sötét a kép mindenhol. Ezen semmilyen beállítás nem változtatott. Közben utána néztem, LLDV-nél a DV videóknál jó a YUV 422 12 bit. Csak hát a HDR10 és DV videók is sötétek, nézhetetlen.... Próbáltam firmware-t downgradelni, de nem sikerült. Van erre lehetőség valahogy? install.img-vel nem jött össze.

Ugye én hülye gondoltam majd szintet lépek a Dolby Vision-el. Aztán kezdődött, hogy nem minden DV videót játszik le. Gondoltam nem baj, majd kibogarászom a megfelelőeket, meg MP4 legyen, stb. Hát nem... Aztán olvasom, hogy a DTS-HD masterrel másnak is van ilyen gondja, hogy 2.0 AAC-ként mutatja a hangsávokat és nincs hang. Remek, ezért kukázhatom a teljes Transformers filmeket.... Ezután már aztán főleg bogarászni kell, mi az amit egyáltalán le bír játszani, mert vagy nem lesz kép, vagy van kép, de xar, vagy nincs hang... és ezek kombinációja. Siralom....
    Aztán HDMI CEC: Z9s-el tökéletesen működött, hogy kikapcsolom a TV-t, az kikapocsolja az erősítőt és a Zidoo-t. Természetesen itt ezt sem lehet megfelelően beállítani. Leginkább úgy kifagy, ha ezzel próbálkozok, hogy csak főkapcsolóval lehet utána életre kelteni. Azért már talán több is, mint 1 éve létezik, gondoltam javították a kezdeti hibáit... rosszul gondoltam

Óriásit csalódtam na. Tegnap az egész délutánom ráment, 6 órán keresztül próbálkoztam a beállítások kb. összes kombinációjával, de semmi eredmény. Írtam olyannak, akinek korábban volt ilyen gondja (sötét kép). Samsung TV-je van. Zoty4 fórumtársnak a Sony TV-jén semmi hiba, szóval hülyeség, hogy a Sony TV-t nem szereti (amúgy is gáz lenne, nem kívánság műsor). Szóval az eddig nyugodt és gondtalan mozizást felváltotta a videók bogarászása, szenvedés és xar képminőség. :o Elnézést, ha valakit zavar a vergődésem.

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Új hozzászólás Aktív témák