- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz xxSanchez #2001 üzenetére
háááát, 05:40-kor fejeződött be a feltöltés, kiírta, hogy kezdődik a feldolgozás, és még 360p minőségig sem sikerült feldolgozni , igaz 30 GB méretű videó. Egyszer már ráfaragtam, kicsit tele a gatya, hogy mi lesz, ha megint elszáll a videóm és csak semmi kép marad a helyénIsten az atyám, beírtam ide, és máris kész lett a videó
Euro truck simulator 2 videó:
youtube[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
erikke17
őstag
válasz xxSanchez #1994 üzenetére
Érdeke ez a 60FPS. Minap néztem egy Battlefield Hardline fhd videót 60FPS-ben volt feltéve... Nos nem tudok semmi jót mondani, az elején mikor még nem volt semmi a videóban szép jó de amint jöttek az akciódús részletek elkezdett szakadozni laggolni az egész...
Nézem procit egyik magot kiakadva tekeri flashplayer, VGA meg 0% kihasználtság... Pedig be van kapcsolva a HW gyorsítás.. Pedig vga UVD órajelre is vált..
Elég érdekes mitől lehet? :-/[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
VoidXs
Topikgazda
-
spkkill
tag
válasz xxSanchez #1453 üzenetére
Teljesen felháborító a dolog,főleg annak tudatában,hogy közben mások rengeteg pénzt szakítanak teljes filmekkel,sokszor hd minőségben.Pl:http://www.youtube.com/watch?v=OBvxE-3B52Y
Ha csak 2% kattint a reklámra és kb.8ft kattintásonként akkor az kb. 240.000Ft -
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz xxSanchez #1438 üzenetére
Írnám én egyből, hogyha nem lenne az, hogy ha bármilyen youtube-os oldalt töltök be, akkor lefagy a FF, de csak annál...// egyébként jó..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Directors
senior tag
válasz xxSanchez #807 üzenetére
Köszi de ez tényleg iszonyat lassú.
Esetleg valami másmilyen megoldást tudnál javasolni?Ledgeri jól mondja. "ez is kókusz szigeteki szeró"
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
ledgeri
nagyúr
válasz xxSanchez #807 üzenetére
Oh ez is kókusz szigeteki szeró....
__
Újabb új-rendszer probléma... vannak megnézendő videóim... Mivel bele kellett néznem, hogy megéássam mi is (pl 1 órás valami) rákatt, áhh ez kell, Megnéz később-re katt.. Mentve..)Most nézem, és mindegyik amit nem vakon (1 volt ilyen) klikkeltem megnézendőnek, az "megnézve, és fakított..)
Kirá'
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
aAron_
őstag
válasz xxSanchez #778 üzenetére
nekem eddig is csinált ilyeneket, nektek nem? persze az tény, hogy sz@r ezt a részt kell használni, és meg van oldva
What is your ikigai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest